AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Vampire the Masquerade - Bloodlines
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

bahoa
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 16/12/2004 :  15:08:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
shadowwalker ben bu oyunu aldım. yükledim ama çalıştıramadım. o safedisc programı mı ne varmış. onuda yükledim. ama .exe dosyasını bulamadım. ne olur yardım et.
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 16/12/2004 :  16:33:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu oyun 2.simi yoksa ilk versiyonmu ??
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 16/12/2004 :  21:02:31  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bu ikincisi rappier hocam :))
valla baboa ben safedisk filan bilmiyorum normal kurdum oynuyorum. zaten malum site kuralları izin vermezdi bu soruya cevap vermeme. yinede şöyle bir yardımım olsun bu işin erbabı olan bir sitede bir image dosyası görmüştüm oyunu oynamanı sağlayacak.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

PC_Kolog
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 27/12/2004 :  15:33:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bahoa oyunun içinde demon diye bi program varsa yükle sonra gerisi readmede açıklanıyordur zaten
Sayfanın En Üstüne Git

kohan
Üye

Turkey
İleti 209

İletim - 21/01/2005 :  02:43:52  Bilgileri Göster  kohan için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
selamlar harbiden çok ii bi oyun çok hatası var ama insan kaptırıo.ben şu anda malkavian la oynuorm tavsiyemdir,çok deli bu herif yahu bazı savaşları tek kurşun sıkmadan kazanıorm ehe.fakat şu La Croix'in bize downtown a geldiğimizde verdiği santa monica daki seri katili bul görevini bir türlü yapamıorm.bir el atın be biraders,bide eliniz değmişken şunu da sorayım werewolf kanını bul diyo bi de bu herif bize santa monica da ki hosspital a gidiorm ama oradan bişey çıkartamadım.downtown daki hospital ın da yolunu bulamadım(biliorm haritaya bak diyeceksiniz ama yapamıorm!).sizlere çok teşekkür ettim hadi kalın sağlıcakla.ayrıca kurban bayramınız kutlu olsun.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000