AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 ADSL güzel fakat bir sorum var.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Kitiara
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 02/12/2004 :  19:01:03  Bilgileri Göster  Kitiara için bir ICQ İletisi Gönder  Kitiara'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla

Adsl artık çok hızlı bağlanıyor. Sıra beklemek tarih oldu diyebiliriz. Ben başvurdum ertesi gün bağlandı. Modem için benim fikrim U.S.Robotics Adsl 4-Port Router Model 9105. Ben bu modemi aldım ve çok memnunum. Kurulumu çok kolay üstelik Vatan Computer'de 71$+KDV gibi çok cazip bir fiyata satılıyor. Hem de 9 taksit :)

Adsl alt yapı sorunlarına gelince evet tüm 128'lerin 256 yapılmasıyla sisteme fazla yüklenme oldu fakat yine de bu en azından benim bağlantım üzerinde hiç bir olumsuzluk yaratmadı.

Özgürlüğüne kavuşturulmuş hiçlik..
Sayfanın En Üstüne Git

bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191

İletim - 05/12/2004 :  23:57:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Robotics'lerde prb çıktığını duymuştum.Ben aztech kullanıyom baya güsel.Dikkat edeceğiniz asıl konu,modemi aldığınız yerden mutlaka kurulumunu öğrenin.Parametreler fln gerekebiliyor.Bide dial gibi deel baya hızlı ama virüs doluşma olayı yüksek.Ben 2 format atmak zorunda kaldım.Tebe Avast! dan önce idi bu.
Eğer reklama girmezse bu ücretsiz bi antivirüs programı.Kullanması o kadar kolayki.Hem kendini güncelliyor,sistemde nöbet tutuyor,makinayı kasmıyo asıl....
kullanınca göreceksiniz norton halt etmiş yanında.Yetkililer oke derse nerden nasıl indirilir yamaları(tr hemide) yazarım oke.

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 06/12/2004 :  02:47:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yazabilirsin, reklam olmaz.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 10/12/2004 :  14:48:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yazarsan sevinirim, benim antivirüs programı güncellenmiyor, güncellendi dese de sistem raporunda son güncelleme Şubatta diyor. Yani iyi bir antivirüs programına ihtiyacım var.
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 16/12/2004 :  18:32:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu ayın PCNET dergisini al, faydası olacaktır. Ayrıca www.download.com 'dan BitDefender'ı arattır. Ücretsiz bir anti-virüs uygulaması, kullanıyorum ve memnunum.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000