AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 türkçe diablo
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

KaLiST0
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 02/10/2004 :  13:33:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yukarıyı okumadan cevap vermeyiniz...
Sayfanın En Üstüne Git

lord_deniz
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 04/10/2004 :  09:55:57  Bilgileri Göster  lord_deniz için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bencede orjinalliği bozulur... zaten 300.000 civarında item var nasıl hepsi turkceleştirilebilir ki...MÜMKÜN DEĞİL
Sayfanın En Üstüne Git

KaLiST0
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 04/10/2004 :  17:53:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence mümkün, en az beş kişi ile iki ayda yapılabilir.

Örnek veriyorum= Silahları A-elemanı, armorları b-elemanı, kalkanları c-elemanı... gibi iş bölümü yapılacak.
Bu kişiler günde en az 5 saat bilgisayar başında olacak. (sabah 1 saat,akşam üstü 2 saat, akşam 2 saat şeklinde olabilir,yada nasıl rahat çalışabiliyorlarsa o şekilde bir tempo izleyebilirler.)
Artı gelişen programlar sayesin de çok rahat çevirim yapılabilir.
bu işlemler iki ayda olmasa da 600 saatte tamamlanacağını düşünüyorum...
( saat başına 500 ıtem yapılması gerekiyor.) Birşey daha bu işlemi azamı 5 kişi yapacak. Bu da Kişi başına 100 ıtem düşüyor.

Not.. Orjinallik konusunda çok haklısınız. Ama yine her zaman dediğim gibi TÜrkçe yaşamak farklı olacak.
Sayfanın En Üstüne Git

baal-RazoR Bladesigh
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 06/10/2004 :  09:52:13  Bilgileri Göster  baal-RazoR Bladesigh için bir ICQ İletisi Gönder  baal-RazoR Bladesigh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Türkçesinin olmasını her TÜRK gibi bende isterim fakat onun tadı başka yani. Orj.lik bozulmaması taraftarıyım

BAAL Clan Element Leader
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000