1,10 gerçekten çok hoş olmuş tanıdığım tüm oyuncular şuan yeni birer karakter açıyorlar (bende dahil) ama bu aralar b.net çok kasıyor sürekli tarama yapılıyor bu kasmada gittikten sonra oyun gerçekten yeni zevkler tattıracak gibi özellikle skillerin birbirini etkilemesi çok hoş olmuş oyun bayağı zorlaşmış şuanakadar 2 kurban verdim ama 2 tanede yapmaktayım size tavsiyem 1,10 u indirip yeni bir karakter yapmanız
Hmm...ben pek bulaşmadım Diablo 2 Net işine çünkü ben kaptırıp Necromancer'ımı yarı-tanrı (tamam...biraz abarttım...) yaparken hala Modem'im vardı. Madem millet yeni karakterlerle başlıyor ve oyun daha değişik, neden olmasın, tekrar yükleyip oynayabilirim.
For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.
abi çok zorlaşmış bee... benim eski charları çiğ çiğ yiyolar hellde. ben single oynuyom evde tek başıma. modemle olmaz zati batte.net filan. bazı abukluklarda çarptı gözüme hani. eskiden bu bizim adamlar öyle pek takılma filan yapmazdı şimdi frame atlamalarla filan uğraşıyom. abuk subuk şeyler oluyo. yeni eşyalar filan güzelde evde oynayan adam ömrünü verse hepsini bulamaz hane. bende 1.10 gazıyla kurdum tekrardan ama baktım benim 60-70 level adamlar patır patır dökülüyo yeni char açtım. ama çok şey değişmiş çook... yaşlandıkmı nedir artık yediremiyom kendime peşime düşen üç beş bücürden kaçmayı. benim charların çok canı yoktu hiç bir zaman. ama bu yamadan sonra düşük canlı bir karakter yaşama şansı bulamaz. en yüksek 1000 canı olan bir amazon vardı hellde tek vuruşta gitti garibim. canım sıkıldı beya... bu helde hiç değilse iki vuruş ayakta kalmak için kaç can olması lazım gelir aceba? (tamam beni öldüren bir bosstuda bu kadarda hasar olmazki hadi curse filan olsa anlayacam). zor çok zor.. ve bence ev kullanıcıları için değil nette oynamak için yapılmış. millet birbirine destek olsun hayatta kalsın filan die yane. gerçi benim hiçbir karakterim süper değildi ama gerek nigthmarede gerek hellde biraz zorlanarakta olsa oynuyodum şimdiyedek. neyse artık başka oyunlara yönelme vakti geldi galiba :) moralim bozuldu yav bacak kadar adamlar canıma okuyo :( ben genelde block yeteneğim sayesinde ayakta kalan charlarla oynuyordum. hepsinin %75 cıvarı block yeteneği var. şimdi hiç bir işe yaramıyo. blocklar arasına zaman sınırı koymuşlar. üç kişinin arasına girince ölüyom :( ne yapiymki şimdik gitti gül gibi 8 karakter (hemde singleda yapılmış hepsi 50. level üstü charlar)
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...