AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 diabloda verisyon uyuş mazlığı (help)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

KaLiST0
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 27/09/2004 :  17:52:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
benim makinada 1.09 var.. 1.10 (5 mb büyüklüğü.) versiyonu yüklüyorumm.. fakattt

ilk hata olarak

"The program was unable to create a tile.

error:erişim engellendi.

If you are unable to correct this problem.Please contack Blizzard Techinacak support"

diye bir hata veriyor.. ve arkasın

Error: unable to get write permission on file "c:\perogram Files\diablo II\game.exe

result pactch failed..

devamm ediyorr..

bunun sebebinii biliyorr musunuz...
?

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 28/09/2004 :  23:53:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sebebi sanırım oyununun orijinal olmamasından kaynaklanıyor. Bu nedenle de bu konunun üzerinde daha durmayalım...
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 29/09/2004 :  19:16:54  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence bu konu üzerinde durmanın yararı var. Çünkü bu konunun bir çözümü var. Ama iş uzun:(
Şimdi yamayı kurabilmen için Diablo 2'yi yükleyip crack ini yap. Sonra Diablo 2 LOD'ı yükle . Ama crack ini yapma. Crack ini yapmadan önce 1.10 yamasını yükle. Sonra da LOD CD'sinden crack ini yap. İşte bu kadar.
Aynı sorun bende de çıkmıştı fakat bu yolla hallettim. Onu kuramamanın sebebi Blizzard yamaya bir program koymuş. Eğer sahte yüklü ise böyle bir sorun çıkıyor. Ama dediğim yolu izlersen afiyetle 1.10 u oynarsın. Şimdiden iyi oyunlar.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 29/09/2004 :  20:43:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Peki neden üzerinde durmayalım dedim? Çünkü sitemizde Crack, Serial No, vb... türde yasal olmayan konuların konuşulması yasak. Dolayısıyla bu tür konularda başkalarına yardım etmeniz de yasak.
Sayfanın En Üstüne Git

KaLiST0
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 30/09/2004 :  11:44:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
teşekkür ederim..

Ama bu site Oyunlar hakkındaki sorunlarımızı paylaşmak için yapılmamış mıdır..benim de bir sorunumm oldu.. arkadaşta sağolsun.. yardımcı oldu.. bende elimde geleni yapmaya çalışıyorumm...her konuda..

tabi sizee de hak veriyorumm.. Bir daha olmaz...
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 30/09/2004 :  20:37:00  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bunu biliyorum siz de haklısınız. Aslında bunu dosya göndermeme gerek olmadığı için yazdım. Yoksa crack ten fazla bahsetmem.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000