AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 türkçe diablo
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

KaLiST0
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 27/09/2004 :  18:54:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
diablo'nun tükçe yaması var mı?
varsa nasıll bulunurr.. google'den ara demeyin çünkü orada yokk...
şuan hala araştırıyorumm..

Bulursam haber verlrim.

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 29/09/2004 :  19:34:25  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaş ben de bu konuyu çoooook araştırdım ama bulamadım. Üzülerek söylüyorum tam 1 ay bununla uğraştım fakat bulamadım. Buradan yama yapıcılara sesleniyorum: Diablo 2 LOD'ın Türkçe yamasını yapın. Eğer yama çıkarsa Diablo oynayanların sayısı %10 artar. Çünkü ben kaç tane arkadaşa tavsiye ettim ve çoğu gavurca olmasından şikayet edip oyunu beğenmediklerini söyledi. Eğer bulursan (Bu çok zor) haber verirsen çoooooooooooook sevinirim Kalisto
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 30/09/2004 :  10:55:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
türkçesi yok olsada neyi türkçeleştireceksin ingilizce seviyesi zor değil o kadar da olsun :)
türkçe çıkarsa yüzde 10 aartmaz bu arada ;) diablo tamamen olmasada bitiyor en azından b.net te sırf item olayına dönüşünce ve oynamanın artık bir manası kalmayınca benim gibi çoğu kişi oyunu bırakıyor
Sayfanın En Üstüne Git

KaLiST0
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 30/09/2004 :  11:31:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaa beni kızdığım olay.....bir, bir bucuk, iki yıllık GTA'nın hemen türkçe yamasının cıkmasıı..Yıllarca oynanan DİabLo'nun yaması cıkmıyor da.. iki günlük oyunun yaması nasıl yapıyorlar.. bunu çözmüşş değilim..

saten ben oyunun her şeyini biliyorum. Fakat bir oyunun türkçe oynamak istiyorum.. Belki oyuna bakışş açım değişir,belki de daha fazla zevk alıcam,<<YANİ>> türkçe herkesin gösünde biraz daha farklı olacak bence

Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 30/09/2004 :  17:55:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çıkmamışsa 3 sebepten olabilir
1 çıkarılamaz
2 oyunu bozabilir
3 gereksizdir
gta ile diablo aynı şey deil hade nwn olsa ok ama diabloda nei türkçe yapacaksıızki sırf aksiyon rp yok o yüzden gereksiz
ayrıca diabloda öle text le düzenlemez
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 30/09/2004 :  20:43:04  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaş sen meraklanma ben bir arkadaşı ayarladım. Elimizden gelen her şeyi yaparak bu yamayı 2-3 ay içinde çıkaracaz. Aynı zamanda Hangman ben bu &10 olayını sallamış değilim. Bu baya eski bir derginin bir sayısında yapılan bir araştırmanın sonucudur. Bu derginin adını reklam olmasın diye vermiyorum. Ama dergi biraz eski. Sen de haklı olabilirsin. Heralde şimdiki durumda &4-5 gibi artar.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000