Yıkıntılar içinde olan köyde bulduğun(ihtiyarı kurtardığın)bacak kemiğinden bahsediyorsan,oyunun act2 bölümünde horadric küp diye bir item bulacaksın,bunun içine koyacağın itemlerle yeni özelliklere sahip itemler elde ediliyor(küp için verilmiş formülleri internette bulursun).Oyunu bitirdiğin zaman nightmare olarak başlayacak o zaman bu kemiği ve bie adet kitap portal town koyduğun ve aktiflediğin zaman moo moo çiftliğine açılan portal çıkacak ve içeri girdiğinde üzerine moo moo diye gelen onlarca inek göreceksin:) Şimdilik kemiği yere bırak şuan hiç bir işine yaramaz.Nightmare'de aynı kemik yine çıkacak.
evet cıkacak fakat normallde de oynuyorsan yine oyun bitirdikten sonra.. ilk köye giderek yine arkadışımızın dediği gibi portal kitapla, kelimiği cube bilerşştirip.. inekler şehrine girebiliyorsun.
normal hell ve nightmare bölümlernde oyun bitirdikten sonrada gidebiliyorsun..
Arkadaşlar ben bu inekler şehrine gidemiyorum. Bende LOD Versiyon 1.10 sahte yüklü. Acaba neden kaynaklanıyor olabilir? Oyunu 4 kere bitirdim. 1 Kere bile o şehre ayak basamadım. Nası gidebilirim acaba?
Oyunu Normal seviyede bitirdikten sonra(Baal), tekrar Normal seviyeye girip, Act 1'e gidip(Rogue köyü), Horadric Cube'de Wirts Leg(Kemik değil tahta bacak o) ve Town Portal kitabını Transmute edeceksin. Önünde kırmızı bir portal açılmış olması lazım...