Ehehehehhehehe....El Diablo ?? age of ???? Ata; inan ben daha yeni başladım.Bence alma başka oyun oynayamassın.Daha chaser-nfsu2 Under bu oyun yüzünden yarım kaldı öle bekliyo.Age of bunun yanında fos..Altın toplama burdada var tebe ama amaç farklı :) Lem rap bu nasıl bi oyundur ya yuha yane.Lem işe geç kalıyodum kaç kere...
oyunun kamerası üstten hafif çaprazdan görünümlü sen oyuna başlarken baştaki 7 karakterden birini şeçiyorsun ve tüm oyun boyunca bu karakteri yönetiyorsun bu da fareyle oynanan bir oyun ama strateji oyunları gibi bina yap adanlar yap onadan sonra düşmana saldır ööle değil tek bir karakter her şeyi fareyle yapıyor sandıkları fareyle açıyor nereye gideceğini fareyle yönlendiriyorsun saldırması istediğin düşmana tıklayarakta ona vurmasını sağlıyorsun (her tık bir vuruş) oyunda tecrübe de var alttaki tecrübe yeri dolunca karakterin bir level atlıyor (en fazla 99)level atladıkça yeni özel güçler kazanıyorsun eğer bu güçler active güçlerse bu güçleri sağ tıklayarak rakibine uyguluyorsun ayrıca oyuna başlamış olduğun kasabada eşyalarını tamir ettirip eşya alım satımı yapıyorsun 5 tane kasaba var oyun ilerledikçe bunların her birine uğruyorsun ayrıca save ettiğinde kasabaya geri dönüyorsun çünkü oyunda ilerledikçe karşına waypointler çıkıyor bunlarla kaldığın yere geri dönüyorsun (waypointi bulmadan oyunu kapatma)her save edip kapattığında o bölümüm yaratıkları geri geliyor