AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 lütfen kimseye editor tavsiye etmeyin
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

lord_deniz
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 03/06/2005 :  11:22:41  Bilgileri Göster  lord_deniz için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
editor kullanımı diablo oyuncusu bir bataktır....
oyundan cok cabuk soğumaya neden olur...
bende ilk baslarda bazı insanların tavsiyesi ile edit esyalar kullandım...ama editor değil...bana esyalar verdiler..bende noob tum aldım kullandım sonra baktımki yalan oluyor oyun,ve sıkılıyorum...hemen vazgecip doğru yolu buldum....ve yeni charlar basladım o hileli, charları direk sildim...
o zamandan sonra her hangi bir multiplayer oyuna giripte en ufak bir esya bile almadım hatta para bile almadım...
herkeze bole oynamasını tavsiye ederim...

DİKKAT ilk cıktığı gunden beri oynuyorum ve hala hazırda bu oyundan hat saffada zevk alıyorum....kimler bu sözü benim gibi söyleyebilir

destek bekliyorum arkadaslar yeni nesile tavsiyelerde bulunun.....

"blizzard sen bizim herşeyimizsin!!!"

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 03/06/2005 :  13:51:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tavsiyede bulunmak hiçbir işe yaramaz... Yeni nesil hack hile editör herşeyi kullanıyor ve kullanmaya devam edecek. Ben kendi adıma bu konuda defalarca konu açtım ama değişen birşey olmadı ve mantık değişmediği sürecede olmaz.
Şimdiki gençler oyunu nasıl bitirdiğine bakmıyor. Onlar için önemli olan bitirmiş olmak ve bu olay artık bir yarış halini almış. Muhabbetlerde sen şu kadar oyun bitirdin, ben bu kadar bitirdim falan deniliyor. Ayrıca herkes Noob ama bunu kabul etmek şöyle dursun aksini iddia ediyorlar.
Noob nedir diye sorduğunda cevap bile veremeyenler ben noob değilim diyor. Peki ama bir oyunu sadece bir defa oda hızlı bir şekilde bitirmiş birisi noob değildirde nedir ?? Buna cevap veren yok.
Benim genel oyun türümde işler dahada traji komik. Adam kalkıp diabloyu bitiriyor ve sonrasında frp konusunda uzman kesiliyor. Ben bu güne kadar çıkmış tüm kült frp'leri bitirmiş birisi olarak kendimi noob adlederken bu tip insanlara gülmeden edemiyorum (:
Editör konusunda son birşey daha söylemek istiyorum. Önemli olan editör kullanmak değil editörü nasıl kullandığındır. Bende Diablo2'de editör kullandım. Evde 2 bilgisayarım olmadığı için class specific malzemeleri uygun karakterlere vermek için editör kullandım. Yani editör hep kötü amaçla kullanılan birşey değil. Editörün kullanılabileceği iyi amaçlarda var ama bu hep göz ardı ediliyor...
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 03/06/2005 :  14:26:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Editörle güçlendirilmiş karakterle oynamanın zevksizliğini ve anlamsızlığını kendileri kavrayamadıktan sonra biz ne kadar anlatmaya çalışsak da nafile...
Sayfanın En Üstüne Git

erdoponi
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/08/2005 :  19:06:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kesinlikle katılıyorum editörler bizleri oyundan kopmamızı sağlar
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: