|
Yazar |
Konu  |
Dreamwalker
Seçkin Üye
    
USA
İleti 257 |
İletim - 27/07/2006 : 04:54:19
|
Rappier, yazdigin gayet yanlis. Kendi kendine kusmen gerek senin, cunki kendinden kendine hayir gelmez (Senin sozlerinle)
Inekler diyarina gitmeyi biliyorsun zaten. Wirt'in bacagini al, tome of town portal u koy kubun icine ve transmute... Bunu istedigin kadar yapabilirsin. Ancak eger sen yada partindeki birisi inek krali oldurursen, o zaman kirmizi portali acma hakkini kaybedersin. Yani bir daha inekler sehrine gitmek istersen, baskasinin senin icin portali acmasi gerek.
Internette oynuyorsan, tek yapman gereken kirmizi portali acabilecek bir karakterinin olmasi. Bir oyuna basla, en az 5 dk. boyunca oyunda kal (git countess, andariel, summoner, memphisto, diablo ve baali oldur :D). Sonra tristrama giderek bacagi al ve kasabaya getir. Sonra kirmizi portal acabilen karakterinle gel ayni oyuna, bacagi al yerden, portali ac sonra cik oyundan ve gercek karakterinele gel ve temizle, kralida oldur.
Benim amazonumla hell cows icin yaptigim taktik yukaridaki gibi idi. level 1 karakterim vardi (glitch rushed) oyunu komple bitirmis, o aciyordu portali, sonra benim amazon temizliyordu. 30 saniye kaybediyordum ama kral in yuksek rune dusurme sansi gayet yuksek :)
Ancak bazi eski patchlerde, ozellikle single playerda, sanirim krali oldurmus isen, bacagi alamamak gibi olay vardi, sanirim bu 1.07 den once idi...
Ayrica partinde olmayan birinin krali oldurmesi halinde, bir daha portali acamaman gibi bir olayda var. Pek public oyun oynamadigimdan dolayi hic denemedim, bilmiyorum... |
 |
|
love_mage43
Üye
    

Turkey
İleti 39 |
İletim - 16/08/2006 : 10:53:11
|
arkadaşlar bence gereksiz bi tartışma bu rappier ve diyer arkadaşların ki cow kingi öldürürsen bi daha giremesin bu kadar basite benim başıma geldi barbarian la wihirlwind diye bi büyü var ya (yanlış yazmış olabilirim)hani böle baltayla kılınçla dönüyo öyle bir girdim inek arkadaşlara biçerken o da biçildi bi dahada giremedik ama bence amaç zaten cow kingi öldürmek ti |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|