AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 D2 de en güzel anlarınız
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/09/2005 :  13:24:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Siz d2 de en çok ne yaparken zevk alıyorsunuz ve nefret etmenize ne yol açıyor? kısaca anılarınızı falan bütün forumda paylaşmanızı bekliyorum

BartucTheBLoody
Üye

Turkey
İleti 97

İletim - 28/09/2005 :  13:27:28  Bilgileri Göster  BartucTheBLoody için bir ICQ İletisi Gönder  BartucTheBLoody'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  BartucTheBLoody için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Abı En Sevdigim Şey.. BarBarımLa öNce Bir Leap Attack Ardından WhirLWind Ve Sonrasında Frenzy iLE Adamı ParçaLamak :D Daha FazLA Zevk aLdıgım Bişey Yok :) Tabi Bir De Sorceress La Mephisto - DiabLo ve BaaL ın Tepesine bir bLizzard Bir Frozen Orb Bi bLizzard Bi Frozen oRb saLLayıp Durmak :D tabı oynarken MetaLLica CaLmaLı :D özeLLikLe My Friend Of Mystery Parçası Ya da The CaLL Of KtuLu.. Tanrı Gibi Hissediyorum o zaman Kendimi :D

Nefretin Sahtesi oLmaz.
No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!!
Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/09/2005 :  13:27:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben 15 kişilik orduyla dalmayı çok seviyorum ve dalıp 10 saat oyunun başında aralıksız oynadığım oluyo. nefret ettiğim ise inek bölümünden önce eşyaları akara nın yanına koyup unutuyorum ve save and exit diyorum envanter dolusu perfect gidiyo

bi de bi hata yüzünden baal beni öldürüyo sonra saldırı goleme çarpıyo ve necro kalkıyo kıpırdıyamıyo ceset yerde kendi ayakta çıkıp tekrar girmen gerekiyo

Sayfanın En Üstüne Git

BartucTheBLoody
Üye

Turkey
İleti 97

İletim - 28/09/2005 :  13:33:48  Bilgileri Göster  BartucTheBLoody için bir ICQ İletisi Gönder  BartucTheBLoody'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  BartucTheBLoody için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Eve Döndüğüm Zaman 47 Saat oLan Rekorumu Arttırmaya NiyetLiyim :) Barbarımı Iyice Geliştiricem :) Sonra saLıvercem heLL de IneqLerin ortasına :)BakaLım IneqLer Ne Kadar DayanabiLcek :D

Nefretin Sahtesi oLmaz.
No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!!
Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Sayfanın En Üstüne Git

bahadirtrtr
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 28/09/2005 :  13:38:51  Bilgileri Göster  bahadirtrtr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
en sevdiğim an diabloyu öldürürkendi. ben hiç bu kadar salak bi canavara rastlamadım.tamam ii yaratık çok sağlam ama zayıf yönleride var.fire golemi salıyorum üstüne diablo golemle uğraşırken yanımdaki elemanla ben uzaktan saldırıyoruz biraz uzun sürüyo ama zevli oluyo.bone spearları kafasına kafasına sallıyorum lvl21 bone spear olunca habide lvl21 fire golem.ii dayanıyolar.ama hellde herşey çok başka.hell diabloda bütün heveslerinizi çökerten yaa nie ölmüyo bunlar dedirten bir yer daha act birin başındayım ama fellik fellik kaçıyorum.ii şeyler bulmam ve curses öğrenmem lazım.ama hellde de işin aslı çıkıyo zaten karakterinin ne mal olduğunu görüyosun.tabi bunların hepsi 1,10 patch için söylüyorum 1,07 versyon oynayan varsa ben iiyim demesin.ben iiyim diyodum bartuctan aldım patch oturdum.dedim bu ne. neyse çok yazdım sanırım:) ama 1,07 ile 1,10 çoook farklı haberiniz olsun. (konuyuda dağıttık ama kusura kalma bartuc ve paladin)
Sayfanın En Üstüne Git

rohan
Üye

Turkey
İleti 86

İletim - 30/09/2005 :  18:43:01  Bilgileri Göster  rohan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
walla benim zevk aldığım şey bol bol mephistoyu kesmek
üzerinde itemler kaliteli düşüo(kendi düşüncem)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000