Sevgili rohan umutcan'ın mesajı da ben yazmıştım onun bilgisayardan. Eğer sandıkta,üstünde,envanterinde ya da horadric cube'ün içinde wirts leg varsa eğer yerdekini alamazsın. iyice bi bak sonra yeniden dene. Ben Necromancer'ımın eşyalarını burdan aldım. ve level atlamak için giriyom. en az 1000 kere girdim her seferinde gidip alıyon işte. Bi de oyunu almaya çalıştığın zorluk seviyesinde oyun bitirmiş olmana dikkat et. Ben hell inekleriyle savaşıyorum. Ayrıca Secret Cow Level için 19. seviye necromancer bile diğer karakterlerden daha iyidir.
Sevgili rohan umutcan'ın mesajı da ben yazmıştım onun bilgisayardan. Eğer sandıkta,üstünde,envanterinde ya da horadric cube'ün içinde wirts leg varsa eğer yerdekini alamazsın. iyice bi bak sonra yeniden dene. Ben Necromancer'ımın eşyalarını burdan aldım. ve level atlamak için giriyom. en az 1000 kere girdim her seferinde gidip alıyon işte. Bi de oyunu almaya çalıştığın zorluk seviyesinde oyun bitirmiş olmana dikkat et. Ben hell inekleriyle savaşıyorum. Ayrıca Secret Cow Level için 19. seviye necromancer bile diğer karakterlerden daha iyidir.
walla abi ben alamıyom zaten portal açılınca wirs leg gidio acaba diyomki cow king başlarını öldürünce bi daha alınmıyo herhalde
hayır abi alınıyo portal açınca wirts leg ve tome of town portal gidiyo zaten. sen stony field daki tristram a gitçeksin kuzey batı köşesinde wirt var ona tıkla altın saçıyo ve 1 tane wirts leg geliyo iyi dene ben nasıl 1000 kere felan giriyim yoksa? belki kopya ise bişey olmuştur. tamam benimki de kopya ama orijinalden çekme ancak öyle elde edebildim d2 yi
bak rohan sana geçen yıldan çekilmiş bir picture yolluyom yerine bak olmadı derse başka da yollarım açıklamalı üzgünüm nasıl yollancağını bulamadım. ama resim var nasıl eklendiğini biliyosan söyle yolliyim