AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 inekler şehrinin yok oluşu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/09/2005 :  17:40:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sevgili rohan umutcan'ın mesajı da ben yazmıştım onun bilgisayardan. Eğer sandıkta,üstünde,envanterinde ya da horadric cube'ün içinde wirts leg varsa eğer yerdekini alamazsın. iyice bi bak sonra yeniden dene. Ben Necromancer'ımın eşyalarını burdan aldım. ve level atlamak için giriyom. en az 1000 kere girdim her seferinde gidip alıyon işte. Bi de oyunu almaya çalıştığın zorluk seviyesinde oyun bitirmiş olmana dikkat et. Ben hell inekleriyle savaşıyorum. Ayrıca Secret Cow Level için 19. seviye necromancer bile diğer karakterlerden daha iyidir.
Sayfanın En Üstüne Git

rohan
Üye

Turkey
İleti 86

İletim - 24/09/2005 :  17:59:46  Bilgileri Göster  rohan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

Sevgili rohan umutcan'ın mesajı da ben yazmıştım onun bilgisayardan. Eğer sandıkta,üstünde,envanterinde ya da horadric cube'ün içinde wirts leg varsa eğer yerdekini alamazsın. iyice bi bak sonra yeniden dene. Ben Necromancer'ımın eşyalarını burdan aldım. ve level atlamak için giriyom. en az 1000 kere girdim her seferinde gidip alıyon işte. Bi de oyunu almaya çalıştığın zorluk seviyesinde oyun bitirmiş olmana dikkat et. Ben hell inekleriyle savaşıyorum. Ayrıca Secret Cow Level için 19. seviye necromancer bile diğer karakterlerden daha iyidir.

walla abi ben alamıyom zaten portal açılınca wirs leg gidio
acaba diyomki cow king başlarını öldürünce bi daha alınmıyo herhalde
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/09/2005 :  18:46:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hayır abi alınıyo portal açınca wirts leg ve tome of town portal gidiyo zaten. sen stony field daki tristram a gitçeksin kuzey batı köşesinde wirt var ona tıkla altın saçıyo ve 1 tane wirts leg geliyo iyi dene ben nasıl 1000 kere felan giriyim yoksa? belki kopya ise bişey olmuştur. tamam benimki de kopya ama orijinalden çekme ancak öyle elde edebildim d2 yi
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/09/2005 :  19:01:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bak rohan sana geçen yıldan çekilmiş bir picture yolluyom yerine bak olmadı derse başka da yollarım açıklamalı üzgünüm nasıl yollancağını bulamadım. ama resim var nasıl eklendiğini biliyosan söyle yolliyim
Sayfanın En Üstüne Git

armageddon
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 27/07/2006 :  04:22:42  Bilgileri Göster  armageddon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaw kardeşim gelişi güzel sallmışsınız, cow levele cow kingi öldürmediğiniz sürece istediğiniz kadar girebilirsiniz
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000