AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 silah editörü
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

zerr
Üye

İleti 5

İletim - 04/10/2004 :  13:10:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende oyunları normal şekilde oynamasını severim. ama arkaşımda o şekilde oynuyor.istedi bizde arıyoz. herkesin bir zevk anlayışı vardır. ben öle severim o böle sever. kim kimin arkasından konuşuyor bilemem.
Sayfanın En Üstüne Git

@ZR@1L
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 04/11/2004 :  17:33:51  Bilgileri Göster  @ZR@1L için bir AOL İletisi Gönder  @ZR@1L için bir ICQ İletisi Gönder  @ZR@1L'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  @ZR@1L için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Diabloda editörle oynamaktan nasıl bir zevk alınacağını anlayamıyorum

@ZR@1L
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 04/11/2004 :  19:02:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla millet aslanlar gibi editör kullanıyor.... ben editör olayına tamamen karşıyım. Onun yerine oyunu hardcore'da karakter back-up'sız oynuyorum. Açıkçası böyle oynamak diğer şekilde oynamaktan kat kat eğlenceli ve heyecanlı....
Sayfanın En Üstüne Git

@ZR@1L
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 05/11/2004 :  21:20:13  Bilgileri Göster  @ZR@1L için bir AOL İletisi Gönder  @ZR@1L için bir ICQ İletisi Gönder  @ZR@1L'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  @ZR@1L için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bencede en iyisi ve en gerçekçisi böyle olur diğer türlü bir şekilde hazıra konmak gibi bir şey oluyor

@ZR@1L
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 09/11/2004 :  19:19:19  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Wallaa ne söylesem azdır. Bence bu editorler çıkmasa oyun şu anda daha çok tutulurdu.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000