AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 silah editörü
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

zerr
Üye

İleti 5

İletim - 21/09/2004 :  10:55:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar diabloda kendine silah yapabileceğin bi editör varmış bunu indirebileceğim bir link bilen yada bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

KaLiST0
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 25/09/2004 :  11:54:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
versiyon 1.09 varsa JamellaD2Editor adlı program sana yardımsıcı olabilir... dikkat ette oyundan soğumaaaaaaaaaa.........
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 26/09/2004 :  20:19:51  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Walla yazıktır günahtır etmeyin eylemeyin yahu. Abi böyle şeyler kullanmayın bence.
Sayfanın En Üstüne Git

KaLiST0
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 30/09/2004 :  17:32:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
önçecen kullanıyordum.Şimdi kullanmıyorum..
Kendi silahını,armorunu,hemen hemen üstündeki herşeyi.

ilk kullandığında insanın hoşuna gidiyor.Sonradan bıkıyorsun...

En iyisi orjinal oynamak...

Hayatı da öyle..
Sayfanın En Üstüne Git

baal-RazoR Bladesigh
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 01/10/2004 :  09:40:04  Bilgileri Göster  baal-RazoR Bladesigh için bir ICQ İletisi Gönder  baal-RazoR Bladesigh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
editor,dropmod vb. oyuna dahil olmayanmateryalleri kullanmak oyun zevkini sıfıra indirir. Kullanmamanız sizin itibarınız için olumlu olacaktır. Arkadanızda editci hackci dupecü vb. laflar atılmasını istemiyorsanız bu işlere kalkışmayınız.

Saygılarımla...

BAAL Clan Element Leader
Sayfanın En Üstüne Git

lord_deniz
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 04/10/2004 :  09:41:12  Bilgileri Göster  lord_deniz için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
kesinlikle ve kesinlikle hile yapmayın yazıktır gunahtır hile yaparsan en fazla 1 veya 2 ay oynarsın bu oyunu ama yapmazsan benim gibi (ben ilk çıkığı gunden beri oynuyorum) oynarsın ve asla bıkmazsın......
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000