AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 nacromencer
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

zerr
Üye

İleti 5

İletim - 05/10/2004 :  10:46:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yani kalisto helel olsun sana bunuda duydumya gözüm açık gitmez. oyunu kurmadım ondan iskelet sayısı 4 ü geçmiyo yaw hiç o açıdan düşünmmiştim. oyunu kurarsam kaç olur?
neyse güldürdün beni sabah sabah yinede sağol

arkadaşlar daha evvel oynuyodum yedişerdi galiba bone archer ve skeleton vardı. save dosyaları gitti yeniden başladım 4 ü geçmediler.4 bone archer 3 skeleton. elimdeki wand +3 skeleton mastery falan. ikisininde büyü levelleri 8 falan ama sayıları artmadı. olay bu yani gariplik var ama ne iş?
Sayfanın En Üstüne Git

baal-RazoR Bladesigh
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 06/10/2004 :  09:41:49  Bilgileri Göster  baal-RazoR Bladesigh için bir ICQ İletisi Gönder  baal-RazoR Bladesigh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
en iyi Skelemancer dağılımı ;
skeleton mastery=20
raise skeleton=20
amplie damage=20
clay golem=1
summon resist=6

bunlardan sonra olabildiğince +skill veren itemlarla donatın charı. böylelikle Single2ın en güçlü charına kavuşmuş olacaksınız.

halen bu char kötü diyenler benimle icq-msn muhabbetine gelsin.

Saygılarımla...

BAAL Clan Element Leader
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 06/10/2004 :  18:40:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Msn değilde burasıda bu konuyu tartışmak için yeterince uygun bir yer (:
Benim necro düşüncemde ana olayı corpse explotion büyüsü dolduruyor. Diablo'da büyücünün teleport büyüsünden sonraki en kaliteli özellik bu. Single oyunda karakteri bu özelliğin çevresinde geliştirmek ileriki zorluk seviyelerinde daha rahat etmenizi sağlar. Yinede rehşeye rağmen SORCEROR RULEZZZZZZZZ (((:
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000