AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 nacromencer
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

zerr
Üye

İleti 5

İletim - 14/09/2004 :  12:19:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar nacromencer ile geçen oyuna başladım 7 skeletor 7 de skeletor mage yapmıştım güzelce oynuyodum .arkadaş makineye format atınca savelerde gitmiş bende yeniden başladım ama 3 den fazla skeletor 4 den fazla mage yapamadım neyi eksik yapıyom anlamadım.
mage level7 fala oldu. bilen varmı?

KaLiST0
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 28/09/2004 :  17:22:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
format attıktan sonra yeniden oyunu kurdun mu?

kurmadıysann?

ondan yapabilir..

yaniii c: ve d: sürücüsü var diyelimm.. sen d: ye kurduysan.. ve c: format attıysann.. oyunu yeniden kurman gerekiir. bende de böylle sana benzer bir olay olmuşştu yine en baştan kurdum ve düzelll...

eğer yeniden kurduysan.< onu bilemem nedesem yalan olurr...

Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 28/09/2004 :  20:07:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İyi de yeniden kurmuş ki zaten olmuyor diyor KaLiSTO .

zerr: Dediğin sorun sanırım yeni yamayı kurmandan olmuş. Yani bir hata değil. Versiyon 1.10 yamasından sonra Necro'nun summon edebileceği iskelet sayısı düşürüldü, ancak gayet güçlüler...
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 29/09/2004 :  19:27:59  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Crazy_Ivan doğru söylüyor. Çok iskeletin olamayacak fakat Crazy_Ivan ın dediği gibi iskeletlerin daha güçlü ve daha çok health a sahip olacak. Ama sana önerim İskeletlere fazla skill point verme. Benim level 55 lik bir tane necrom var. Golem kullanıyorum. Gayet memnunum. O sana kalmış birşey ama bence skill point lerini biriktirip. Golem mastery ve Fire Golem e ver.
Sayfanın En Üstüne Git

baal-RazoR Bladesigh
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 01/10/2004 :  09:30:32  Bilgileri Göster  baal-RazoR Bladesigh için bir ICQ İletisi Gönder  baal-RazoR Bladesigh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kullandığın itemlardan kaynaklanıyor olabilir.
Daha önceki oyunda +3 Raise skeleton veren wand ve necrolar için özel olan shieldlardan kullandıysan bayaa bi +skill kazanmışındır. senin verdiğin pointlerin üstünede bunlar eklenince raise ler artmıştır.genel olarak 3LvLda 1 skeleton mastery ye vermek mantıklıdır.
(oyunun en güçlü PvM charı necromancer'ın Skelemancer Build'idir.)

saygılarımla...

BAAL Clan Element Leader
Sayfanın En Üstüne Git

lord_deniz
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 04/10/2004 :  09:37:43  Bilgileri Göster  lord_deniz için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sanırım sen versiyon 1.10 u yukledin ....onu tuklediğinde enfazla (2o kere versen bile) 8 tane iskelet yapabilirsin...ama tavsiyem iskeletede golnemede fazla verme....benim 73 necro var...en iyisi mage 20 ver skeleton mastery 20 ver revive 20 ver çunku bunlar hep birbirini guclendiriyor.....kemik büyülerindende bnone spear a wer zehirler zaten adam akıllı değil.....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000