arkadaşlar nacromencer ile geçen oyuna başladım 7 skeletor 7 de skeletor mage yapmıştım güzelce oynuyodum .arkadaş makineye format atınca savelerde gitmiş bende yeniden başladım ama 3 den fazla skeletor 4 den fazla mage yapamadım neyi eksik yapıyom anlamadım. mage level7 fala oldu. bilen varmı?
yaniii c: ve d: sürücüsü var diyelimm.. sen d: ye kurduysan.. ve c: format attıysann.. oyunu yeniden kurman gerekiir. bende de böylle sana benzer bir olay olmuşştu yine en baştan kurdum ve düzelll...
eğer yeniden kurduysan.< onu bilemem nedesem yalan olurr...
İyi de yeniden kurmuş ki zaten olmuyor diyor KaLiSTO .
zerr: Dediğin sorun sanırım yeni yamayı kurmandan olmuş. Yani bir hata değil. Versiyon 1.10 yamasından sonra Necro'nun summon edebileceği iskelet sayısı düşürüldü, ancak gayet güçlüler...
Crazy_Ivan doğru söylüyor. Çok iskeletin olamayacak fakat Crazy_Ivan ın dediği gibi iskeletlerin daha güçlü ve daha çok health a sahip olacak. Ama sana önerim İskeletlere fazla skill point verme. Benim level 55 lik bir tane necrom var. Golem kullanıyorum. Gayet memnunum. O sana kalmış birşey ama bence skill point lerini biriktirip. Golem mastery ve Fire Golem e ver.
kullandığın itemlardan kaynaklanıyor olabilir. Daha önceki oyunda +3 Raise skeleton veren wand ve necrolar için özel olan shieldlardan kullandıysan bayaa bi +skill kazanmışındır. senin verdiğin pointlerin üstünede bunlar eklenince raise ler artmıştır.genel olarak 3LvLda 1 skeleton mastery ye vermek mantıklıdır. (oyunun en güçlü PvM charı necromancer'ın Skelemancer Build'idir.)
sanırım sen versiyon 1.10 u yukledin ....onu tuklediğinde enfazla (2o kere versen bile) 8 tane iskelet yapabilirsin...ama tavsiyem iskeletede golnemede fazla verme....benim 73 necro var...en iyisi mage 20 ver skeleton mastery 20 ver revive 20 ver çunku bunlar hep birbirini guclendiriyor.....kemik büyülerindende bnone spear a wer zehirler zaten adam akıllı değil.....