Edersin fakat okuduklarımdan karakterlerin silahları yok oluyor hatırlıyorum(denemedim),yeniden başla fazla bir kaybın yok max lv100 olduğunu düşünürsen ve 60 lardan sonra exp. değeride artıyor:) Birde ince bir nüans var oyunun orjinalse problem yok değilse zaten sileceksin:)
Aynı tür sorunların için farklı farklı konu açmazsan daha iyi olacak. Neyse yine de yardımcı olalım .
1.09'un üzerine 1.10 yamasını kurarsan herhangi bir kayıp ile karşılaşmazsın. En azından şu ana kadar böyle bir şeyle karşılaşan duymadım. Ancak sana şöyle bir tavsiyede bulunabilirim ki 1.10 yaması Diablo 2'de büyük değişiklikler yaptığı için 1.10'da yepyeni bir karakter yaratılması çok daha sağlıklıdır. Tabi Level 24 Necro'ya da devam edebilirsin...
Eğer yüklersen hiç bir kaybın olmaz + işine çok yarar. Bişey diyecem de abicim level 24 necro yapmak benim 5 günümü alır. Bu kadar korkmanın hiç bir manası yok.
Bu oyunda yeni karakter ile sıfırdan başlandığında 1. kasaba bitişinde lvl 18 hatta biraz kasarsan lvl 19 2. kasabayı bitirdiğinde lvl 30 3. kasabayı bitirdiğinde lvl 37-38 4. kasabayı bitirdiğinde lvl 41-42 5. kasabayı bitirdiğinde lvl 48 civarı bir karakter yaratabilirsin... Nightmare'i bitirdiğinde lvl 75 karakter rahatlıkla yaratabilirsin....