biliyomusunuz bence amy-sebnem olayını abarttınız arkadaslar.tabii ki şebnemin sesi çok güzel ama sitelerdeki benzetme olaylarından hareket ederek fikrinizi almak istemiştim şebnem türkiyenin amy leesi.ama amy lee bir dünya starı..keşke şebnem de açılabilse.neyse..evanescence'nin yeni albümü 2005te diye biliyodum ama amy daha sonra çıkaracaklarını söylemiş mtv'ye.ne yapalım bekliycez.neyse görüşürüz
Abi zaten ben moody amy lee nin sevgilisiydi.Gruptan ayrılınca elemanlar bir anda şoke oldu.Zati bu aralar anastacia ile fantastic four un müziklerini yaptılar.VEE Ben Moody solo albümü çıkaracakmış..!Hade hayırlısı.
bende coqh sasırdm ben moodynin gruptan ayrılcaını duyunca, sanırım artık avril lavigne ile birlikte calcaqmısh. ya bi insan evanescence'ı bıraqıp avril ile calıshır mı?! ben eva hastasiim we avrildan nefret ederm, yeny yetmenin teqi, punq prensesy fln diolar ama bosh
bayaa eski konuydu bu ama neyse.. ewt bi aralar avril ın söz yazarı kadrosuna katılmıştı ben abimiz, artık avrilla iş yapmıo sanırsam, en son anastacia ile fantastic 4 un sountracki için düet yaptı, şimdi kendi albüm yapıcak falan deniyo. sesi güzel bayaa, çıkarsın, dinleriz:) evanescence da yeni albüm çıkarıcak diye biliyodum ama yok henüz bi ses seda, kendi sitelerini de ellemiolar aylardır..
Amy ve Ben moody zaten yıllardır kendileri şarkı bestelemişlerdi ve grup ortaya çıkınca da o bestelenen şarkılar 2-3 album etti o bildiiniz lşarkılar onlardan kalımıştı!..