AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Papa Roach !..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 23/08/2005 :  22:17:48  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Papa Roach ı ve müz,ik stilini beğenenler warmı?!.. Acaba Biraz LP yi andırıyor mu?!.. Hangi Parçasını yada parçalarını beğeniyorsunuz?!..

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 23/08/2005 :  22:19:14  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Getting Away With A murder,Infest,revenge,Broken Home,Snakes,Scars,Between Angels AnD Insects,She Loves Me Not ve de Last Resort... Bitmedi ama yeter!..

Sayfanın En Üstüne Git

psyce
Üye

Turkey
İleti 85

İletim - 24/08/2005 :  15:08:01  Bilgileri Göster  psyce'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
TEk dinledğim parçası Getting Away With A murder dır.Linkin Parkıda andırıyor çünkü tarzları aynı sonuçta...

Counter Strike Haritaları ve Web Siteleri Yaparım... :P:P:P:
Sayfanın En Üstüne Git

Lafbilir
Üye

Turkey
İleti 146

İletim - 24/08/2005 :  20:19:34  Bilgileri Göster  Lafbilir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
"She loves me not" şarkısına çektikleri klibi izledim.Fena sayılmaz. Yalnız LP tarzı bir grup olduğu için "özenti" damgası yemeleri müzikalitelerini düşürebilir.Yine de iyi grup.
Sevgilerimle...

En sonunda AŞK...
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 26/08/2005 :  14:43:39  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Özenti
damgası yemeleri söz konusu bile olamaz çünkü papa roach LP den 2 kat daha sert müzik yapıyor!..

Sayfanın En Üstüne Git

death
Üye

İleti 33

İletim - 26/08/2005 :  18:26:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence lp ye cok da benzemiyor.
getting away with a murder guzel bi de. *_*

you were from a perfect world
a world that threw me away today
today to run away
a pill to make you numb