Zevkler we renkler diorum susuyorum:) ya sorma bab adamlar tutturmuş aynı elemanların sesi die töwbe töwbe.. müzik sitelerinin rock bölümlerinde bo muhabbet bi ara doom muhabbetini geçmişti be(abarttık tamam..)! bence de Amy'nin sesi daha ii.bi ara şebnem ferah'ı da gazlamışlar heralde kız everybody's fool we goin' under'ı sölicem die kendini yedi:) telaffuz sıfır! ses de yetmio.. neyse susiim ben hayranları kızmasın:P Farewell..
abi kıyasladığınız elemanlara bakın.Amy Lee nerde Şebnem Ferah nerde!tabi ki Amy Lee Şebnem Ferah'a 1000(hatta onun yanına bikaç sıfır daha koyun)işte o kadar basar!amy lee'nin söylediği şarkılar yeter.ki sesi zaten süper.o kadar gruptan teklif geliyo kıza solistlik yapsın diye!şebnem ferah kendi halinde takıla dursun.tamam dersininz türkiye'de amy Lee'nin yerini şebnem ferah dolduruyo.OK,ama Şebnem Ferah kesinlikle Amy Lee'den ii deil!arada dağlar var.tabi herkesin görüşü farklıdır,o ayrı.bence doğru olan bu!!!
bence de öyle aynen katılıyorum walla.ama şu sıralar canımı sıkan bi olay war oda evanescencenin yeni albümü..malumunuz ben moody grubu terketti.ee?ben moody Fallendeki tüm bestelerin yapımcısı ve aynı zamanda da çoğu şarkının sözleri de ona ait.ee?ben şahsen yeni albümün Fallen kadar başarılı olacağını sanmıyorum.ama olur da eski şarkılarını koyarlarsa onu bilmem tabi..ama temennim yine kusursuz bi albüm.zaten onlara da bu yakışır..ama şunu belirtmek isterim ki onlara özellikle de amyye güvenim s-o-n-s-u-z
Sesine güvenim sonsuz. Bir Nirvana Cover'ı var dinleyin derim (heart Shaped Box) bazı sorunlar hariç çok güzel. Bu arada Şebnem Ferah'a laf yok. Sevmediğiniz insanları aşağılamanız sadece sizin ne kadar aşağı olduğunuzu kanıtlar. (Laf atmıyorum kimseye. sadece uyarı) Benim asıl korkum Limp Bizkit grubunun basçısını almaları. Umarım o herif burada da yüzünü maske gibi boyamaz. Grubun bütün karanlık havasını yok eder.
Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D
Hmm ben moody'nin grubu terketmesi gerçekten rezillik bi waziyet. zaten grubu amy we ben kurmamışlarmıydı?? e şimdi nediye ayrıldılar????? yeni albüm nezaman çıkcakmış ki yaw?? sitelerde ufak tefek haberler war, kendi sitelerindeki en yeni haberse everybody's fool un klibi çıktı haberi.. wizardraistlin, şarkıyı dinledim tabe, bende de war zaten;) ço hoş şarkı. ayrıca aşağılama hakkındaki yorumuna katılıyorum.(alınmadık ta zaten:)) ama şunu da belirtmezsem, kurallarımdan birini çiğnemiş olurum; bence bir kişinin yetenei hakkında olumlu/olumsuz yorum yapmak, sadece kişilerin kendi görüşlerini we zevklerini belirtir. sonuçta "şebnem ferah'ın sesi güzel" yorumu öznel bir yargıdan öteye gitmez.(bunun için de aşağılama olarak algılanmamalıdır die düşünüyorum ama sonra da diorum ki "o da senin düşüncen.." we bu da demek oluyorki çift kişilikli insanlar asla çelişkiden kurtulamaz!!) usher'a "babaaaa!" diye atlayan bi adama Iron Maiden yedirebilirmisin?? Farewell..