AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA Vice City Türkiye Modu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 38

superior
Üye

Turkey
İleti 215

İletim - 25/07/2004 :  14:28:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nkcoskun GTA: SA 'nın PC'ye çıkmasına max 6 ay var. Yaparsan ancak VC ile beraber nostaljilere girer. Ayrıca bende main.scm üzerindeki x y z koordinatları düzenlemelerini filan yapabilirim
Sayfanın En Üstüne Git

ozforever
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 25/07/2004 :  14:37:19  Bilgileri Göster  ozforever için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
nkcoskun dostum bende elimden geleni yapmak isterim. Ne yapabilirim?
Eğer plaka lazımsa:
06 ACM 07 NİSSAN Primera
06 PJ 715 OPEL Corsa
06 VD 999 MERCEDES S320
06 LYL 43 SKODA Favorit lazımsa daha yazabilirim fotoğraf lazımsa onuda gönderebilirim saygılar

:))
Sayfanın En Üstüne Git

gökhan
Üye

İleti 6

İletim - 12/08/2004 :  15:26:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım seni desteklemek bizim görevimiz bende senin gibi vice city ile uğraşıyom kendi yaptığım şuan air wolf vice city var elimde senden bi isteğim bana plakalara nasıl yazı yazdığını anlatabilirmisin yada programın ismini söleyebilrmisin he bide plaka söliyim ben sana
34 yj 3346
41 fk 830
41 hk 745
41 lh 141
kardeş bende bu kadar araba var sen bana plakalara nasıl yazdığnı banada söle bende yazıyım enazından oyunu oynarken bizde gururlanırız neyse sana kolay gelsin
Sayfanın En Üstüne Git

nkcoskun
Üye

İleti 114

İletim - 13/08/2004 :  16:42:17  Bilgileri Göster  nkcoskun için bir ICQ İletisi Gönder  nkcoskun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sayın arkadaşlar VC Türkiye mod yapımı geçici bir süre durdurulmuştur.(1 aya yakın bir süre)Ama sanmayı ki yapım aşamasında bir sorun çıktı ya da bu mod yok.bu mod var ma kısa bir süre dinlensin mod yapımı dedim.Tabi bu 1 ay içerisinde küçük küçük modlar ortaya çıkabilir.BU arada elinizden geldiğince plakaları aklınızdaki araç modelleriyle(Örneğin benim plakam bi tranporterda olsa gibi)beraber gönderirseniz çok mutlu olacağım.Bir de plaka yapımını anlatacak kadar vaktim yok.Ama modla beraber elinizde olupta kullanamadığınız VC programlarının mini kullanım klavuzu gibi bir yazı dosyasıda verilecektir.Bir de oyunda türkiyede bulunan araçaların sığdığı kadarını koymaya çalışacağım.

DESTEKLERİNİZDEN DOLAYI BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER...!
Sayfanın En Üstüne Git

KAPTANTUNA
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 15/08/2004 :  17:40:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
slm
plakalar:67 ad 036
06 tkl 35
67 dt 092
06 tb 92
Sayfanın En Üstüne Git