nkcoskun GTA: SA 'nın PC'ye çıkmasına max 6 ay var. Yaparsan ancak VC ile beraber nostaljilere girer. Ayrıca bende main.scm üzerindeki x y z koordinatları düzenlemelerini filan yapabilirim
arkadaşım seni desteklemek bizim görevimiz bende senin gibi vice city ile uğraşıyom kendi yaptığım şuan air wolf vice city var elimde senden bi isteğim bana plakalara nasıl yazı yazdığını anlatabilirmisin yada programın ismini söleyebilrmisin he bide plaka söliyim ben sana 34 yj 3346 41 fk 830 41 hk 745 41 lh 141 kardeş bende bu kadar araba var sen bana plakalara nasıl yazdığnı banada söle bende yazıyım enazından oyunu oynarken bizde gururlanırız neyse sana kolay gelsin
Sayın arkadaşlar VC Türkiye mod yapımı geçici bir süre durdurulmuştur.(1 aya yakın bir süre)Ama sanmayı ki yapım aşamasında bir sorun çıktı ya da bu mod yok.bu mod var ma kısa bir süre dinlensin mod yapımı dedim.Tabi bu 1 ay içerisinde küçük küçük modlar ortaya çıkabilir.BU arada elinizden geldiğince plakaları aklınızdaki araç modelleriyle(Örneğin benim plakam bi tranporterda olsa gibi)beraber gönderirseniz çok mutlu olacağım.Bir de plaka yapımını anlatacak kadar vaktim yok.Ama modla beraber elinizde olupta kullanamadığınız VC programlarının mini kullanım klavuzu gibi bir yazı dosyasıda verilecektir.Bir de oyunda türkiyede bulunan araçaların sığdığı kadarını koymaya çalışacağım.
DESTEKLERİNİZDEN DOLAYI BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER...!