AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA Vice City Türkiye Modu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 38

marsgirl
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 19/07/2004 :  23:17:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence şehre yenilikler getirmektense oyuna yeni görevler yapmak daha iyi olur-tabi muhtemelen şehir yapmaktan zor olucak ama başarabilirsen çok güzel olur

eğer hala vice city paket atlama yeri satın alma yer haritaları filan lazımsa mail yolla-buna ihtiyacı olan herkes dahil-

elite_force_swat@yahoo.com
Sayfanın En Üstüne Git

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 20/07/2004 :  20:47:28  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayırlı Olsun.
Başarılar Dilerim
Bende 07 CRF 34 plakasını görürsem sevinirim.Ve diğer antalya plakalarını.

BAŞARILAR DİLERİM...
Ve ayrıca bana ekran görüntüsü atarsan(dvllittle@yahoo.co.uk)sevinirim.Oyundan plakayı diil o da olur gerçi farketmez...
Sayfanın En Üstüne Git

nkcoskun
Üye

İleti 114

İletim - 24/07/2004 :  12:42:12  Bilgileri Göster  nkcoskun için bir ICQ İletisi Gönder  nkcoskun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu ne ilgidir yarebbim!İlginize gerçekten çok teşekküler.Bütün bana yardımcı olan arkadaşlara.Şu anda istedikleriniz (Anıtkabir olsun,işportacı olsun) beni için çok zor işler ama yapılamaz diye birşey yok İMKANSIZ DİYE BİRŞEY YOK.Sayın arkadaşlar eğer olabilirse ve sitede sorun çıkmazsa ixtrim.gen.ms adresinden görüntüleri yayınlamaya ve modu kolay indirilebilinmsei için 4MB'lik paketler halinde koymaya çalışacağım.Şu an herkes gibi sıcak bir bölgede tatilde olduğum için moda konulacak herşeyi düşünmekten başka birşey yapamamaktayım.Ama eğer hackerlık yapabilirsem (ki zannetmem)GTA3,Gta Vice City ve GTA San Andreas oyunlarını birleştirmek için çalışmalar yapabilirim.(Şimdiden HADİ LEN! diyenleri duyar gibiyim)birleştirmeler GTA^'ten 4.adaya gider gibi gözüken tünelden,Vice City'den San Andreasa ise havaalanındaki tek bir uçak düşünüyorum.(Yauw ben neler yapabiliyormuşum yaaa!)
Sayfanın En Üstüne Git

nkcoskun
Üye

İleti 114

İletim - 24/07/2004 :  12:48:59  Bilgileri Göster  nkcoskun için bir ICQ İletisi Gönder  nkcoskun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ve Sayın arkadaşlar elimizde 50'den fazla plaka var gönderin GÖNDERİN!
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 24/07/2004 :  14:48:17  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nkcoskun ilk olarak işin çok zor başarılar dilerim sana.Sana verebileceğim tek şey plakalar:
06 KLK 45
34 TV 1300
08 UP 55 daha çok vericem bekle.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 38 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000