bence şehre yenilikler getirmektense oyuna yeni görevler yapmak daha iyi olur-tabi muhtemelen şehir yapmaktan zor olucak ama başarabilirsen çok güzel olur
eğer hala vice city paket atlama yeri satın alma yer haritaları filan lazımsa mail yolla-buna ihtiyacı olan herkes dahil-
Bu ne ilgidir yarebbim!İlginize gerçekten çok teşekküler.Bütün bana yardımcı olan arkadaşlara.Şu anda istedikleriniz (Anıtkabir olsun,işportacı olsun) beni için çok zor işler ama yapılamaz diye birşey yok İMKANSIZ DİYE BİRŞEY YOK.Sayın arkadaşlar eğer olabilirse ve sitede sorun çıkmazsa ixtrim.gen.ms adresinden görüntüleri yayınlamaya ve modu kolay indirilebilinmsei için 4MB'lik paketler halinde koymaya çalışacağım.Şu an herkes gibi sıcak bir bölgede tatilde olduğum için moda konulacak herşeyi düşünmekten başka birşey yapamamaktayım.Ama eğer hackerlık yapabilirsem (ki zannetmem)GTA3,Gta Vice City ve GTA San Andreas oyunlarını birleştirmek için çalışmalar yapabilirim.(Şimdiden HADİ LEN! diyenleri duyar gibiyim)birleştirmeler GTA^'ten 4.adaya gider gibi gözüken tünelden,Vice City'den San Andreasa ise havaalanındaki tek bir uçak düşünüyorum.(Yauw ben neler yapabiliyormuşum yaaa!)