Merhaba fikrin süper bence eğlenceli bir oyun olur bence farklı araç koyucaksan tofaş şahin taxi veya murat131 veyatta lada samara sana vc türkiye modu çalışmalarında başarılar sana dükkan resimleri yollarım. Oyunda 07 PK 404 plakalı lada samarada eğer oyunda bu araç olmassa herhangi bir arabada görürsem sevinirim türkiye modu için elimden geleni yaparım bana bjs6390@mynet.com adresine mail at.Oyunda multiplayer modu olursa süper olur bu mod için www.mtavc.com'dan gerekli şeyleri bulabilirsin.
kardeş sen bence bişey yapmıyon eğer yapıyosan resimleri çekte yolla sitelere sen paylaşmayı bilmiyon eğer bu siteye girdiysen paylaşçan plakalara nasıl yazdığını anlatabilirdin bence neyse kolay gelsin
gökhan ben plakaların nasıl yazıldığını bilmiyorum onu zaten nkcoskun'a sormuşsun o sana cevabını verir o biliyordur ben biliyorum demedim sadece oyun için plaka yazdım eğer resiimleri merak ediyorsan Reklam Yasak! girip resimlere baka bilirsin neyse hadi bay.
sağol kardeş ama bana şuan o lazım yeni modu çıkarcam ama plakaları değiştirmem lazım neden dersen kardeş bu kadar uğraşıyoz bişeyde de adımız olsun nkcoşkun kardeş senden isteğim bana dükkanlara nasıl yazı yazıldığını biliyosan bide plakaların nasıl yazıldığını biliyosan bana anlat yada yaz buraya yada msn varsa ordan konuşalım yardım edersen sevinirim ozzy6390 sanada ilgilendiğin için sağol
gökhan önemli değil ama daha ben bişey yapamadım ki ama tanıdıklarıma sorup bilgi toplarım bu arada yaşını merak ettim kaç yaşındasın ve hangi şehirdesin ?