AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA Vice City Türkiye Modu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 38

dementor
Üye

Greece
İleti 115

İletim - 03/04/2005 :  11:26:19  Bilgileri Göster  dementor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne resimi topliycaz arkadas

Saygilarimla Mustafa Mehmet
Sayfanın En Üstüne Git

dementor
Üye

Greece
İleti 115

İletim - 03/04/2005 :  11:40:04  Bilgileri Göster  dementor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Isterseniz bende biraz araba dosyasi var. e-mail adresinize gonderiyimmi

Sayfanın En Üstüne Git

eXpert
Üye

Turkey
İleti 158

İletim - 03/04/2005 :  13:03:58  Bilgileri Göster  eXpert için bir ICQ İletisi Gönder  eXpert'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  eXpert için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Resim dediğim,mod halinde screen shot.Araba dosyalarını aşağıdaki e-mail adreslerine gönderebilirsin.

ivedreamt@gmail.com - nkcoskun@mynet.com

Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır.
Sayfanın En Üstüne Git

dementor
Üye

Greece
İleti 115

İletim - 03/04/2005 :  14:58:20  Bilgileri Göster  dementor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Mail'ine ikiser ikiser gonderiyorum.

Sayfanın En Üstüne Git

eXpert
Üye

Turkey
İleti 158

İletim - 03/04/2005 :  15:37:07  Bilgileri Göster  eXpert için bir ICQ İletisi Gönder  eXpert'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  eXpert için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Kendimle beraber,nkcoskun adına da teşekkür ederim,gerçi şimdi mailbox ta birşey gözükmüyor ama yakın zamanda gelir herhalde :D Beğendiğiniz siteleri,grafikleri ve markaların logolarını bizlere gönderebilirsiniz ayrıca,çevre düzenlemesi de en az araçlar kadar önemli.Bir sorum olacak anket hazırlayamadım,üzgünüm.
SORU:Polislerin üniformaları nasıl olsun?
A)Aynı kalsın B)Türk Polisi olsun C)Kafanızdan üniforma uydurun

Türkiye modu olacak ancak bu soruyu sormamızın sebebi,öldürülen ve öldürülecek polislerin,Türk Polisi olarak görünmesidir.Benim oyum,kafaya göre uydurmaktan yana olacak.

Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 38 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000