AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA Vice City Türkiye Modu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 38

dementor
Üye

Greece
İleti 115

İletim - 03/04/2005 :  17:13:48  Bilgileri Göster  dementor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadasim senin dedigin gibi olsun. Bana gore hic sorun yok. Hem sen resim veya logo istiyorsun. benim istedigim logoyu E-mail adresine gondericem. Ha bide ben sana o dedigim arabalari gonderdim hala gelmedimi

Saygilarimla Mustafa Mehmet
Sayfanın En Üstüne Git

eXpert
Üye

Turkey
İleti 158

İletim - 03/04/2005 :  17:26:44  Bilgileri Göster  eXpert için bir ICQ İletisi Gönder  eXpert'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  eXpert için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bana arabalar gelmedi,nkcoskun da da şu anda internet olanağı yok.Bir ara birlikte bakacağız.Mailini aldım,cevapta belirttiğim gibi logonuz,üçüncü adada hava alanına gitmeden önce dolum tesisi gibi büyük tüplerin olduğu yerde yayınlanacaktır.Hem tüplerin üzerinde,hem de tellerde lognun altında tehlikeli bölge,giriş yasaktır gibi yazılarla logoyu görebileceksiniz.

Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır.
Sayfanın En Üstüne Git

dementor
Üye

Greece
İleti 115

İletim - 03/04/2005 :  17:38:46  Bilgileri Göster  dementor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Aslinda onlari ben yollamistim ama ne yapalim simdi ise teker teker yolliyayim belki gelir.

Sayfanın En Üstüne Git

eXpert
Üye

Turkey
İleti 158

İletim - 03/04/2005 :  17:45:58  Bilgileri Göster  eXpert için bir ICQ İletisi Gönder  eXpert'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  eXpert için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yollamaya çalıştığınız dosya formatı nedir ?

Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır.
Sayfanın En Üstüne Git

dementor
Üye

Greece
İleti 115

İletim - 03/04/2005 :  19:09:45  Bilgileri Göster  dementor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sanirim .txd ve .dff. Ha birde nkcoskun kardesimiz bizden 1GB lik yer istemisti. Onu bulabildinizmi

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 38 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000