|
| Yazar |
Konu  |
|
eXpert
Üye

Turkey
İleti 158 |
İletim - 25/02/2005 : 17:53:34
|
Çok muhterem arkadaşlar, Eklenecek taşıtların çok büyük bir kısmı tamam.Biraz reklam panoları üzerlerinde ve tabelalarda oynama var fakat değerli arkadaşım Kerem,yükleme kodlarına fazladan birkaç dosya yazmış ve bu nedenle yükleme esnasında hata veriyor.Bu problemi tahmin ediyoruz ki haftaya kadar çözecek ve haftaya araçların beta sürümü ve çevre düzenlemelerinin küçük bir kısmı elimde olacak.Oyunu bir hafta kadar inceledikten sonra buraya çok aşırıya kaçmadan tüyoları yazacağım.Önerileriniz bizim için gerçekten çok önemli ancak imkanlar kısıtlı.Arabalar tamamen bittikten sonra isimleri değiştirilecek çünkü arabalar tam olarak kesin değil.Kangoo var ancak polis aracı olarak yapmayı düşünüyoruz onu,bu da küçük bit tüyo.Fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyoruz,teşekkürler. |
Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır. |
 |
|
|
nkcoskun
Üye

İleti 114 |
İletim - 17/03/2005 : 21:14:24
|
Sayın arkadaşlar bu mesajı atmamın nedeni bilgisayarımdan uzun süreli olarak ayrı kalacağım.Bu yüzden modda biraz duraksama olacak.Yakın zamanda çıkaramayacağım kesin (bir ay gibi bir süre) eğer istediğim gibi giderse yazın okullar bittiğinde bayıla bayıla oynayabileceksiniz modu.Bilgisayarıma kavuştuğum anda ise modu beta olarak yayınlayacağım lakin bana bedava 500MB-1GB arası bir yere bulursanız sevinirim.Mailimi biliyorsunuz...
|
 |
|
|
eXpert
Üye

Turkey
İleti 158 |
İletim - 20/03/2005 : 22:39:20
|
| Hocam sana G-Mail davet yollayayım ben.G-Mail davet olayı var ama OyunSitesi yönetimi de bize kıyak çekebilir.Dergilere de şöyle yanar ve de dönerli bir mail yollamak lazım.Siz GTA Vice City yamasını sallayalın,San Andreas'a bakın diyecekler içinse şunu söyleyeceğim,görevler ve adamımızı yönetmek veya diğer fonksiyonlar farklı olabilir ama bu modda da fonksiyonlar dışında herşey değişecek elimizden geldiğince.Araçlar artık bitti zaten.Çevre düzenlemesi daha kolay. |
 |
|
|
dementor
Üye

Greece
İleti 115 |
İletim - 02/04/2005 : 13:49:47
|
nkcoskun kardes ben de bu modu sabirsizlikla beklirorum. Insallah en kisa zamanda bu mod elimde olur
Saygilarimla....  |
Saygilarimla Mustafa Mehmet |
 |
|
|
eXpert
Üye

Turkey
İleti 158 |
İletim - 03/04/2005 : 00:44:15
|
Bugün bilgisayarına kavuşmuştu.Mod ile ilgilendi mi bilmiyorum.Haber aldıkça sizlere iletiyorum bende.İlk ben oynuycam Ah oynasam da şuraya birkaç ekran görüntüsü atsam.Beklemekten başka çare var.Olabildiğince resim toplamak |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|