XP Home edition kullanıyorum.Ben de eski oyunlarla ufak sorunlar yaşıyorum.Bunlardan biri de GTA2.Sevdiğim bir oyundu tekrar bitirmek için yeniden yükledim ve oyuna girerken hata veriyor.Oyunu ilk yüklediğimde ''programın windowsun bu sürümüyle uyumluluk problemi var. TAKE2GAMES com la bağlantı kurun demişti. Sitede GTA2 ile ilgili bir şey bulamadım. Uyumluluk paketi veya hata ile ilgili yardım ederseniz sevinirim. SELAMLAR
XP Home edition kullanıyorum.Ben de eski oyunlarla ufak sorunlar yaşıyorum.Bunlardan biri de GTA2.Sevdiğim bir oyundu tekrar bitirmek için yeniden yükledim ve oyuna girerken hata veriyor.Oyunu ilk yüklediğimde ''programın windowsun bu sürümüyle uyumluluk problemi var. TAKE2GAMES com la bağlantı kurun demişti. Sitede GTA2 ile ilgili bir şey bulamadım. Uyumluluk paketi veya hata ile ilgili yardım ederseniz sevinirim. SELAMLAR
GTA 2'yi XP'de oynamak için haftalarca uğraştım (ciddiyim). 10'dan fazla patch indirdim, hiçbiri olmadı. Sanırım XP'de GTA 2 oynamak imkansız..
hayır Avenger imkansız değil. belki sisteminde bir problem olabilir. veya oyunu başka bir CD den yüklemeyi dene. benim ayrıca diğer arkadaşlarıma bir uyarım olacak. XP işletim sistemi aslında çok güzel bir sistemdir. ancak sistemi ilk olarak yükledikten sonra hiç bir güvenliğiniz yoktur ve her türlü saldırılara da açıksınızdır, en basitlerine bile. bu yüzden XP yi yükledikten sonra mutlaka update sayfasına girip yaklaşık 50 tane yama indirmeniz gerekiyor. eğer ADSL veya Kablo kullanıyorsanız işiniz çok daha rahat olacaktır. yalnız buraya dikkat. eğer XP niz lisanslı değilse yani kaçak olarak yüklemişseniz. Update sayfasında yamaları seçerken "Service Pack 1" adlı yamayı listeden kaldırın. yoksa bu yama sizin XP nizin kaçak olduğunu anlıyor ve sisteminizi kullanılamaz hale getiriyor. eğer lisanslıysa sorun yok zaten. ancak bu yamaları yükledikten sonra XP tam olarak hazır hale geliyor. zaten blaster virüsü de bu yüzden bulaşıyor. bir de XP olan makinelerde 256MB RAM şart. bir hatırlatma daha XP Professional acemilere göre değildir. bazıları kullanamadığı için "kötü işletim sistemi" diyerek geçiştiriveriyorlar. ve son olarak: microsoft türkiyede korsan yasası çıktığından itibaren denetimler yapıyor ve kaçak işletim sistemi bulunan makineleri tespit edip cezalar uyguluyor. şimdilik büyük şirketlerde denetim var yakında ev kullanıcıları da büyük riskte olacak(kaçak yükleyenler). biraz uzun oldu ama bunu herkesin bilmesi gerekir
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....