Thanx herkese, yükledim(daha doğrusu bilgisayarcı yükledi:)) oyunla ilgilenemiyorum zaten ya oyun yüklemek istiyorum ama bilg. iş yerine gitti oyun yüklememe izin vermiyo peder.Kendi kullanıcıma yükleyince ondada gözüküyo mIRC yüklemiştim babamın kullanıcısının şifresini biliyordum onun başlatından sildim bi sorun çıkmadı şimdiye kadar ama artık bilmiyorum değiştirdi bilgisayarcımız çok hayin ben şifreyi kırabilirim bi tek havasında bana şifre kırmam için gerekli şeylerin listesini verir misiniz eğer sizde varsa yollarmısınız e-mail:
büyük ihtimalle baban yönetici olarak hesap oluşturmuş. windows XP de ariyetten "Guest Kullanıcı" diye bir hesap vardır bu genellikle kapalı olur bu hesaptan girenler de bilgisayarda değişiklik yapamıyorlar. şu anda dükkanı toparlama aşamasındayız. çok karışığım şu an. tools cd lerimin bir tanesinde olacak bulabilirsem yollarım. ama hangisindeydi
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
bomfunk MC s senin hesap işi biraz zor gibi. önelikle hesabın fat32 de nasıl şifrelendiğini bulmak gerekir. ve sonra da register da belirli yerlere bakılması lazım. dah sonra program kullanılarak. register ve keylerin deşifre olması lazım. biraz uzun iş anlican
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....