AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Windows XP
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 17/06/2004 :  13:08:45  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Kuruyorum.Windows 98 ile Windows XP birlikte kurulduğunda Windows 98'e virüs girerse Windows XP yede girer mi
Sayfanın En Üstüne Git

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 17/06/2004 :  20:47:05  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tabikide.
Hatta taktığın bir diskete bile girer.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

Severus_Snape
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 17/06/2004 :  22:13:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
thumperest ne demek yani bu
Sayfanın En Üstüne Git

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 18/06/2004 :  23:19:19  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yani bir virüs bilgisayara bulaştımı, yazılabilir her ortama kendini kopyalar. Artık yeni virüsler kendilerini internetten yollayabiliyorlar.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 30/06/2004 :  19:14:18  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Windows XP yi yükleyince 98 otomatik kaldırıldı.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000