AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Windows XP
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 11/06/2004 :  01:37:09  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi içimde sana karşı bir kin vardı. Bunlar sadece yansımaları :)
Buarada ben Bilgisayara çok şey silip yüklerim. Sanırım Win Xp bu programlardan daha iyi performans için kendini ayarlıyor. sonra biryerde kopup iniyor aşağı. Mavi ekran dedinde, oda gitmedi :) (sırf tersin ha :)) Win XP çöküşünü çok yaşadım çözünürlüğü yükseltilmiş koyu mavi bir ekran çıkartıyor. Gel şimdi bile gösteririm. Bu bile gidici yani. Win XP, Win 2000'in makyajlanmış hali desek yalan olmaz. Win 2000 de win NT 'nin değiştirilmiş hali. Yani Win XP'nin altyapısı NT'ye kadar uzanır. NT de oyun için bir işletim sistemi değildi. O yüzden oyunlar ilkbaşta XP'de sorunlu çalıştı. Çünkü sistemin tabanı Win NT di. Buradan Major'ada birşeyler açıklamış olduk ;) sırf CrAzY IVAN yanlız kalmasın diye :)

Dip Not: Alınmayın yakarım :)

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 11/06/2004 :  22:05:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ehehe Tolga kardeş, Win XP'nin altyapısı NT'ye kadar uzanabilir(uzanacak tabi, bırak NT'yi Ms-Dos'a bile uzanır ), ama Windows 2000'in makyajlanmış hali dersen yalan olabilir , sonuçta Windows XP ev kullanıcıları da düşünülerek (hatta çoğunlukla onlar düşünülürek) yapılmış bir işletim sistemi. 2000'in ve NT'nin çok kolay network kurulumunu XP'de görebiliyoruz ve buna ek olarak 98 ve ME'nin rahat kullanışı, uyumluluğu gibi özelliklerini de XP'de görüyoruz. Yani bence XP, Microsoft'un gerçekten şuan için geldiği en iyi nokta... Seneye ne vardı? Microsoft iki yeni işletim sistemi daha hazırlıyordu adları neydi?
Sayfanın En Üstüne Git

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 12/06/2004 :  14:01:43  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaten makyajdanda onu kastediyordum. 2000'in tüm tekniğini alıp sadece daha rahat kullanım ve iyi bir görünüm eklemişler.
Ben bir tane çıkaracaklarını biliyordum. O da Longhorn'du. Birde AMD 64 için ayrı çıkacak sanırım ondan bahsettin. Birde bomfunk MC s nin söylediği bazı oyunlarda CD-Rom'u görmeme hadiseside doğru. fakat Service Pack 1'i yüklersen ortadan kalkıyor. Bu arada Win XP ve Win 98'i beraber kurabilmek için diskleri bölmek gerekmiyor. Önce Win98 sonra Winxp kuracaksın. Ayarları win XP kur otomatik ayarlıyor.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 16/06/2004 :  16:22:19  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam ben kuruyorum birde bana internetten bulaşan kurtçuklar için program yollar mısınız(spyblok,spyware gibi )
Sayfanın En Üstüne Git

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 17/06/2004 :  00:46:35  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ZoneAlarm Pro kur
İsteselerde bulaşamazlar, Hadi bulaştılar internete giremezler.
Makinaya hapsolur kalırlar. Ayrıca ServicePack'i kur. Sürekli Internet'ten Düzeltmeleri yükle.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000