|
| Yazar |
Konu  |
|
thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379 |
İletim - 11/06/2004 : 01:37:09
|
Abi içimde sana karşı bir kin vardı. Bunlar sadece yansımaları :) Buarada ben Bilgisayara çok şey silip yüklerim. Sanırım Win Xp bu programlardan daha iyi performans için kendini ayarlıyor. sonra biryerde kopup iniyor aşağı. Mavi ekran dedinde, oda gitmedi :) (sırf tersin ha :)) Win XP çöküşünü çok yaşadım çözünürlüğü yükseltilmiş koyu mavi bir ekran çıkartıyor. Gel şimdi bile gösteririm. Bu bile gidici yani. Win XP, Win 2000'in makyajlanmış hali desek yalan olmaz. Win 2000 de win NT 'nin değiştirilmiş hali. Yani Win XP'nin altyapısı NT'ye kadar uzanır. NT de oyun için bir işletim sistemi değildi. O yüzden oyunlar ilkbaşta XP'de sorunlu çalıştı. Çünkü sistemin tabanı Win NT di. Buradan Major'ada birşeyler açıklamış olduk ;) sırf CrAzY IVAN yanlız kalmasın diye :)
Dip Not: Alınmayın yakarım :) |
Tolga Yazıcıoğlu Donanım Yazarı |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 11/06/2004 : 22:05:46
|
Ehehe Tolga kardeş, Win XP'nin altyapısı NT'ye kadar uzanabilir(uzanacak tabi, bırak NT'yi Ms-Dos'a bile uzanır ), ama Windows 2000'in makyajlanmış hali dersen yalan olabilir , sonuçta Windows XP ev kullanıcıları da düşünülerek (hatta çoğunlukla onlar düşünülürek) yapılmış bir işletim sistemi. 2000'in ve NT'nin çok kolay network kurulumunu XP'de görebiliyoruz ve buna ek olarak 98 ve ME'nin rahat kullanışı, uyumluluğu gibi özelliklerini de XP'de görüyoruz. Yani bence XP, Microsoft'un gerçekten şuan için geldiği en iyi nokta... Seneye ne vardı? Microsoft iki yeni işletim sistemi daha hazırlıyordu adları neydi? |
 |
|
|
thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379 |
İletim - 12/06/2004 : 14:01:43
|
Zaten makyajdanda onu kastediyordum. 2000'in tüm tekniğini alıp sadece daha rahat kullanım ve iyi bir görünüm eklemişler. Ben bir tane çıkaracaklarını biliyordum. O da Longhorn'du. Birde AMD 64 için ayrı çıkacak sanırım ondan bahsettin. Birde bomfunk MC s nin söylediği bazı oyunlarda CD-Rom'u görmeme hadiseside doğru. fakat Service Pack 1'i yüklersen ortadan kalkıyor. Bu arada Win XP ve Win 98'i beraber kurabilmek için diskleri bölmek gerekmiyor. Önce Win98 sonra Winxp kuracaksın. Ayarları win XP kur otomatik ayarlıyor. |
 |
|
|
bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531 |
İletim - 16/06/2004 : 16:22:19
|
| Tamam ben kuruyorum birde bana internetten bulaşan kurtçuklar için program yollar mısınız(spyblok,spyware gibi ) |
 |
|
|
thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379 |
İletim - 17/06/2004 : 00:46:35
|
ZoneAlarm Pro kur İsteselerde bulaşamazlar, Hadi bulaştılar internete giremezler. Makinaya hapsolur kalırlar. Ayrıca ServicePack'i kur. Sürekli Internet'ten Düzeltmeleri yükle. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|