Tam farklarını bilemiyorum fakat bütün oyunlar XP'de çalışmıyor. Mesela Carmageddon 2. Pach'ini yükledim, uyumluluğunu ayarladım (Win98/me). Fakat ne yaptıysam olmadı. Daha önce garip bir hata veriyordu. Pachleri yükledim "This Game Can't work under Windows NT" diye bir hata verdi. bende bıraktım. Bu arada hiç çökmeme olayıda yalan. bana en fazla 4 ay dayanabiliyor. 98 bile 1 yıl dayanabiliyordu. Eğer eski oyunlarıda oynayacaksan, WinXP'yi Win98'le beraber yükle.
Hah thumperest in dediğini yapabilirsin ama diskleri 2 ye bölmen gerekecek.Birisininden duyduğum kadarıyla Xp Home Edition sadece 98 in kabuğu gibiymiş.Bu yüzden pro kullanıyorum.Hem zaten Home Edition da çok fazla hata varmış.Bilmiyorum doğrumu sadece 15 gün falan kullandım... Saygılarımla...
yaw home edition ile pro arasındaki fark 98 ile (herhangi bi) xp ile olandan açıkça daa az...h.edition 98in kabuu olması imkansız alakaları yok gibi...hata fazlalığı doru olabili ben etkinleştirme süreci kdr kullanabildim (neden acaba???)...
Tam farklarını bilemiyorum fakat bütün oyunlar XP'de çalışmıyor. Mesela Carmageddon 2. Pach'ini yükledim, uyumluluğunu ayarladım (Win98/me). Fakat ne yaptıysam olmadı. Daha önce garip bir hata veriyordu. Pachleri yükledim "This Game Can't work under Windows NT" diye bir hata verdi. bende bıraktım. Bu arada hiç çökmeme olayıda yalan. bana en fazla 4 ay dayanabiliyor. 98 bile 1 yıl dayanabiliyordu. Eğer eski oyunlarıda oynayacaksan, WinXP'yi Win98'le beraber yükle.
Dediklerimin tam tersini söylemen sinirlerimi bozdu Tolga . Tabi bu işin şakası dostum. Ama "hiç çökmeme olayı yalan" ne demek? Ne yaptında çöktü? En iyi sistem bile elbet çöker de kardeşim napıyorsun programa işkence teknikleri mi deniyorsunda dayanamıyor sana, çöküyor program? En azından şu lanet "mavi ekran"lardan kurtulduk be yav! Daha ne olsun... Ayrıca ben 3-5 eski oyun için ikinci bir işletim sisteminin kurulmasının sağlıklı olacağını düşünmüyorum (ki şu "NT" hatası başka nedenlerden de kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum)...