AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 Sims'te Cinayet Keyfi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

kizilbela
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 15/07/2005 :  02:34:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
wilma tarafından yazılan:

arkadaşlar ben bi keresinde ewe böyle polis,itfaiye falan çağırdım. sonra onların yanına hizmetçileri,bahçıvanları koydum. onları öldürmek istedim,zamanı hızlandırdım, yok oldular ışınlandılar. bikeresindede goth ailesinden adamın adını unuttum. o geldi. adama sinir oluyorum napıyım? hizmetçiyle beraber odaya kıstırdım. ama adam salıveriyo, acıkıyo felan hizmetçi kayboldu. hizmetçi nerde?
bi keresinde hiç sewmediğim bi aileyi bi odaya kapattım. ama oda küçücük. adamlar uyuyo ben kaldırıyom. aynı şeyler sonra kız askeri okula gitti iyiki de yollamışım. anne babası öldü.
bi çocuk oldu. annesinin fun u yetersiz. havuza girdirdim ben anneyle ilgilenirken bi de çocuk ağlamıyomu. bakım merkezinden geldiler. aldılar çocuğu..
bi de bi kadın havuza girdi ortada da taşlar var. bi baktım kadın o taşların arasına sıkışmış. bende kurtaramadım, ölmesini bekledim... neyse bu kadar katliam yeter

wilma gelecek sefer kadını kurtarmak istersen hileler bölümünde yazıyordur ama ben yine de söyleyeyim move_objects on yazıyosun kadını tutup başka bi yere koyuyorsun kurtarmış oluyorsun
Sayfanın En Üstüne Git

aCCurseD_girL
Üye

İleti 92

İletim - 21/07/2005 :  03:33:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ewt o hileyi bende duymuştum ama sanırım onu kullanmadan önce oyunu kaydetmek gerekiyormuş

!!!... Thèrèš ñó †ïmè †ó dïš©rïmïñâ†è Hâ†è èvèrÿ mó†hèrƒû©kèR †h↚ ïñ ÿóûr wâÿ ...!!!
Sayfanın En Üstüne Git

psyce
Üye

Turkey
İleti 85

İletim - 26/07/2005 :  16:06:33  Bilgileri Göster  psyce'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hatta o hileyi yapıp adamı delete yaptıktan sonra adamın resmine tıklıyorsunuz ve de Bütün gereksinimleri fulleniyor.En gerekli hilede bu :D

Counter Strike Haritaları ve Web Siteleri Yaparım... :P:P:P:
Sayfanın En Üstüne Git

safak10
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 13/09/2005 :  19:32:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben en çok havuzda öldürmayi sevioom 55 tane mezarım var şimdidden
Sayfanın En Üstüne Git

aCCurseD_girL
Üye

İleti 92

İletim - 19/09/2005 :  14:28:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
55 le$n war heaa! way bea saydn mı bidea? zor olmushtr..
ehehe "lanetLy haFus" tam bana qöre
ben sims oynayamıom pek mlsf

!!!... Thèrèš ñó †ïmè †ó dïš©rïmïñâ†è Hâ†è èvèrÿ mó†hèrƒû©kèR †h↚ ïñ ÿóûr wâÿ ...!!!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000