Bende yukarıda yazılan öldürme türlerinin hepsini yaptım değişik değişik taktiklerle birde en iyisi 2 kişiyi birbirlerine karşı arkadaşlıklarını -100 flan yapacaksınız kapattığınız yerde ikide bir kavga ettireceksiniz.Kazanana 1 tabak yemek :D
arkadaşlar ben bi keresinde ewe böyle polis,itfaiye falan çağırdım. sonra onların yanına hizmetçileri,bahçıvanları koydum. onları öldürmek istedim,zamanı hızlandırdım, yok oldular ışınlandılar. bikeresindede goth ailesinden adamın adını unuttum. o geldi. adama sinir oluyorum napıyım? hizmetçiyle beraber odaya kıstırdım. ama adam salıveriyo, acıkıyo felan hizmetçi kayboldu. hizmetçi nerde? bi keresinde hiç sewmediğim bi aileyi bi odaya kapattım. ama oda küçücük. adamlar uyuyo ben kaldırıyom. aynı şeyler sonra kız askeri okula gitti iyiki de yollamışım. anne babası öldü. bi çocuk oldu. annesinin fun u yetersiz. havuza girdirdim ben anneyle ilgilenirken bi de çocuk ağlamıyomu. bakım merkezinden geldiler. aldılar çocuğu.. bi de bi kadın havuza girdi ortada da taşlar var. bi baktım kadın o taşların arasına sıkışmış. bende kurtaramadım, ölmesini bekledim... neyse bu kadar katliam yeter