AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 Sims'te Cinayet Keyfi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/09/2005 :  17:33:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben köpek aldım unleashed da. sinir oldum etrafını sandalye ile çevirip (bi kere de aslan heykelleriyle yaptım daha bi karizma öldü) öldürdüm. bi de Bella benle evlenmeyip ziyaret sırasında hep benim tuvaleti kullandığı için etrafını tuvalet ile çevirip ölmesini bekledim
Sayfanın En Üstüne Git

x_sefa_x
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 14/10/2005 :  21:00:04  Bilgileri Göster  x_sefa_x'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende havuzda öldürüyorum!!!!!! o zaman zevki cıkıyo

imza yok parmak bassam!!!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

kurt1905
Üye

İleti 729

İletim - 17/10/2005 :  19:31:47  Bilgileri Göster  kurt1905'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kurt1905 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
haha ben havuza bir kara parçası kuruyom merdivenle oraya çıkması için komut veriyom.merdiveni kaldırıyorum orda kalıyo ölüyo

.:Knight Online:.

Server: pathos
ID: lupkurt
lwl: 70

itemler : sword of lupkurt +6 , dol +3 , shell +7 set , totamic spear +7 , und set +8 ,str 9 ve lupus pentant
Sayfanın En Üstüne Git

s@on@er
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 29/10/2005 :  14:29:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben simste bebek yapıyorum.Onu sokağa bırakıyorum.Sonra gidip bakıyorum bebek kaçırılmış
ben bu yüzden sims'i seviyorum
Sayfanın En Üstüne Git

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 29/10/2005 :  16:57:12  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
SonER,SEN ALPER'MİSİN?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000