|
Yazar |
Konu  |
janet
Üye

İleti 8 |
İletim - 29/05/2004 : 17:53:57
|
trc de daha ikinci levelde takildim. Trajan's Markets'te. Üçüncü tasi taktim ve su an hiç bisi yapamiom. Ayrica level atlamak için her yönde tutunup çiktim sonra load game in üzerinde lift e bastim ama hiç bisi olamdi... Yardimlarinizi bekliorum |
|
Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424 |
İletim - 29/05/2004 : 18:15:25
|
Birinci gözlerinde ışık saçan örümcek vari bir mekanizma onun gözlerinden vur ve patladığında yerdeki sembol biri diğeri ordan aşağı kanalizasyondan bir odaya orda canlanan heykeli öldür biride orda,diğeri sende üç başlı canavarın oraya yerleştir(kaç adet vardı tam hatırlamıyorum üç?) tamamını bulduysan demo ve senin ateşinle(sağlı sollu parende ve ateş:)parçalancak kapıdan gir diğer bölüm. |
İyi oyunlar 1964 |
 |
|
janet
Üye

İleti 8 |
İletim - 11/06/2004 : 19:50:55
|
çok thanx, gerçekten çok yardimi oldu da.......... sey.................    hani anliyom oynayamiyosan biraz diecexiniz ama.................... oralari atladim, submarinede havalandirmalardan geçtim sonra bi asçiyla karsilastim ama orda napcam ki?? bir kez daha yardimlarinizi bekliom... |
 |
|
Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424 |
İletim - 12/06/2004 : 21:50:43
|
İndiğin anda ahçıyı ekrandan kaybetmeden yürüme tuşuna basılı arkasından farketmeden yanaşman gerekiyor eğer tam yaklaştıysan aksiyon tuşuna bas crowbar çıkacak bas demo bayıltma ve gerisi senin.Farkederse geri havalandırmaya git veya yeniden load yap öldürmeye hileli veya hilesiz uğraşma adam ölümsüz:) |
İyi oyunlar 1964 |
 |
|
janet
Üye

İleti 8 |
İletim - 13/06/2004 : 13:21:18
|
  sagol, çok makbule geçti... |
 |
|
janet
Üye

İleti 8 |
İletim - 23/06/2004 : 11:12:50
|
simdikkk,,,, old mille geldim ancak daha bisi yapamiom! koca bi degirmen var , onun altinda kirmizi bi canavar var, hazinenin yaninda gidince beni dövüo napceem degirmene de atlayamiorum tikandim kaldim ha bu arada gülü de aldim rahibi de götürdü pis atli... yardim????
ha bu arada lara nie küçüldü bi bilginiz var mi? |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|