AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 orjınal hileleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

raptechno
Üye

Turkey
İleti 104

İletim - 11/09/2006 :  20:49:41  Bilgileri Göster  raptechno'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tomb raıder chronıcles hilesinı nerden bulabılırım ıng olarak ps1 tabii

***RAPTECHNO***1905 GALATASARAY***

torres17
Üye

Turkey
İleti 1042

İletim - 17/09/2006 :  21:17:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bölüm atlama hilesi: 2 adım ileri 3 adım geri kibriti yak söndür 3 adım sola sora tombrider parçalanıo

"yol arkadaşım; gördünmü, duydunmu olup bitenleri, kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri"

Sayfanın En Üstüne Git

raptechno
Üye

Turkey
İleti 104

İletim - 22/09/2006 :  19:37:10  Bilgileri Göster  raptechno'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
dogrumu bu

***RAPTECHNO***1905 GALATASARAY***
Sayfanın En Üstüne Git

torres17
Üye

Turkey
İleti 1042

İletim - 22/09/2006 :  22:21:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kardes bölüm atlama sifresi die yazmadıım sifre kalmadı ama çounca tomb rider parçalandı:D bunu da kafadan atıım ama oluo böle şeyler bu oyunda

"yol arkadaşım; gördünmü, duydunmu olup bitenleri, kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri"

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 23/09/2006 :  08:38:12  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
2 hile buldum:

limitsiz büyük sağlık paketi:

Not: sadece canınız full değilken işler! ve yanınızda 1 adet large paket olması lzm.

esc'ye basın ve inventory'yi açın, paketin üstüne mause'u getirin ve Look(basma tuşu eğer değiştirmediyseniz sağda 0 rakamı) tuşuna baasın sonra esc'nin altında sıralanmış olan rakamlardan 9'a basın sonra paketi kullanın ve inventory'yi kapatıp açın sınırsız sağlık paketi olacaktır ;)

Sınırsız küçük paket: bundaki tek fark 9 yerine yine aynı yerdeki tuşlardan 0'a basacaksınız

ha bir de bunu buldm
http://oyunsitesi.gen.tr/hileler/hileler.asp?oyun=trtumseri

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Undertaker_Kane
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 31/12/2006 :  18:40:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
abi şifrelerin yarısını kafamdan buldum ben okadar zor bişey değil bu oyunda şifre bulmak uğraş bulursun
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000