AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 chronicles
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 23/06/2004 :  16:01:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İçeri girdiğin anda yere doğru git parlayan sarı paraya benzer birşey var seni yakalamadan onu al seni takip etmeye başlayacak hemen arka tarafta suyun içinde bir kafes var madalyonu kafesin içine bırak ve uzaklaş demo ve gerisi senin.Lara şu an genç bir araştırmacı,staj yapan bir öğrenci diyebiliriz:)

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

janet
Üye

İleti 8

İletim - 02/07/2004 :  20:16:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
red alert'in son bölümünde cyberg ikiyi pesime takip tuzaga düsüremiyorum. keltosum beni takip etmiyo. gidiyom tuzaga bekliom bekliom ortalarda yok. biraz bekleye bekleye gitmeye kalkisiom bu sefer bana ates ediyor, hem helikopter de var. bitircez oyunu sonunda, bööle zabirtlak sorunlar çikmio mu beni sinir ediyo.
nexse, yardim please..
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 03/07/2004 :  21:17:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Umarım çözmüşsündür,eski makinada oyunun o bölümüne sistem yetersiz kalmıştı ve birdaha nasip olmadı.Bitirisen ki bitirmişsindir artık sorarlarsa o bölümü sen cevap verirsin.
Bilmediğim bölüm veya oyuna yazmam ama burda boşluk oluştu gibi ondan yazdım;)Umarım diğer oyunculardan oynayan hatırlayan vardır.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

murty
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/03/2006 :  17:31:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar ne olur bir yardım tr 5 te level birin sonunda kuslar var ikinci kusu değiştirmek için sallanan kutugun oraya gittim egilerek sağ taraftaki bosluğa girilmiyo ikinci kolu nasıl indircem ne olur bir yardım kac saat tir burdayım yardım edin ne olurrrrrrrr
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 18/03/2006 :  20:13:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dediğin yeri hatırlıyorum ama nasıl hareket olduğunu çıkartamadım.Hatırladığım tavanda asılı duran şeyi harekete geçirmen,bir ileri birgeri gittğinde zamanlama ile dediğin diğer tarafa geçebiliyordun veya eğilerek geç,aşağı doğru sark ama elini salma ellerinle yan yan tutunarak geçiş yap.Bir hareket var ama nasıl:)hatırladığım,eğilerek geri uca kadar gelip aksiyon(?)tuşuna basılı ve sarkma tuşuna basarsan Lara aşağı doğru salınacak tuşa basılı tut,düşmeden asılı kalacak ozaman yan yan gidebilir hatta köşelerden bile dönebilirsin.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000