AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 CADSAY Teknik ve Mühendislik Eğitimleri ve Projele
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

KaygısızMurat
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 05/05/2016 :  01:03:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
CADSAY Teknik ve Mühendislik Eğitimleri ve Projeleri Merkezi

CADSAY uzun senelerin alan deneyimi ile mühendislik, inşaat, makina, mimarlık ve teknik çizim kursları, danışmanlık ve proje hizmetleri sunan uzman bir eğitim merkezidir.

CADSAY, tecrübeli ve üst düzey eğitmenleri ile birlikte yapılan ders belgelerine sahiptir. Mühendislik, mimarlık ve çizim konularında ihtiyacınız olan eğitim, danışmanlık ve proje hizmetleri, alanında üst düzey eğitmenlerimiz aracılığıyla CADSAY bünyesi altında barınmaktadır.

AutoCAD Dersleri

CADSAY senelerden beri, mimarlık, inşaat, mühendislik, otomotiv, ulaştırma, iletişim, üretim ve eğitim başta olmak üzere birden fazla yerde çalışan kamu kuruluşları, özel iş yerleri ve bireysel şahıslara yönelik eğitim, danışmanlık ve proje hizmetleri sunmaya devam etmektedir.

Sta4CAD Öğrenmek İstiyorum

Kadromuz; samimi, ihtiyaçlarınıza özel çözümler üreten, kaliteden aman vermeyen ve takım çalışmasına oldukça önem sunan bir profile sahiptir.

Az riskli ve sonuç tabanlı iş gören ekibimiz ile eğitim, danışmanlık ve proje ihtiyaçlarınızda beraber olmaktayız.

Primavera Dersi

CADSAY olarak takımımız; dünyamızın bilgisayar alanında yeniliklerini sürekli olmak üzere izlemekte, kuruluşların tasarım teknolojilerini geliştirici, yeterliliğini ortaya çıkarıcı ve yenilik yolunda rekabet ayrıcalıkları kazandırmaya yönelik kapsamlı hizmetler verir.

CADSAY'in dersini sağladığı temel sahalar: [url=http://cadsay.com/sap2000-egitimi]SAP2000 Kursu[/url], [url=http://cadsay.com/primavera-egitimi] Primavera Dersi[/url], [url=http://cadsay.com/sta4cad-egitimi] STA4CAD Dersi[/url], [url=http://cadsay.com/autocad-egitimi] AutoCAD Kursları[/url]


Sonuç temelli çalışan kaliteli ekibimiz beraberinde aldığınız eğitim, danışmanlık, proje desteği ile sizler de kariyerinizi ve başarılarınızı bir üst noktaya çıkartabilirsiniz.

SAP2000 Kursu

CADSAY olarak hedefimiz; çözüm ortağı olduğumuz kurumlara kıymet ekleyen, fark oluşturan projeler kurmak ve en üst düzey kalite standartlarında eğitim hizmeti vermektedir.
Cadsay, kurum personeline çağdaş ve çok farklı bir eğitim anlayışıyla hizmet vermektedir.

Sunduğumuz destekler sektörün yüksek safhalarında yer edinmiştir.

Sektöründe Türkiye çapında en sağlam ve en önde giden hizmeti sağlayan Cadsay, kaliteyi kendisine bir ilke olarak işaretlemiş ve asla kalitesinden şüphe duymamaktadır.

Cadsay olarak bizi ön plana çıkaran maddeler;

Genç ve Etkin Ekip
Proje OdaklıYaklaşım
Uzun Saha Deneyimi
Kalite Odaklılık
Güncel Teknolojiyi Takip
Teknik Destek
Kaliteli Ders İçeriği

  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000