AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 Özel Ders Getirdikleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

KaygısızMurat
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 05/05/2016 :  01:13:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Özel Ders Getirdikleri

Her kimse başka öğrenme kapasitesine kimsedir. İnsanların mevcudiyeti, güdülenmesi ve toplaşım vaziyetleri benzer değildir. Çeşitli benlik özellikleri nedeniyle çocuklar; değişik formda idrak eder, değişik yöntemlerle daha efektif öğrenir, özel egzersiz ve öğrenme teknikleriyle bilgiyi daha çabuk algılar. Tüm bu farklılıklar ve sıkışık bir ders platformu göz önüne alındığında, kişilerin özel derse gereksinim hissetmesi sırageldiktir.

Özel ders sırasında öğrenim öğrencilerin lüzumlarına göre teşekkül eder, birey için en üstün öğretim metodu tespit edilerek bu doğrultuda eğitim verilir. Özel ders boyunca eğitim gören bireylerin eksik ve tam gerekleri olan başlıklara yoğunlaşılır.

Özel dersin getirdiği imtiyazlar şu şekildedir:

* Birebir öğrenme ile az vakitte daha çok bilgi geçişi sağlarsınız.
* Öğrenci-öğretmen iletişimi daha sağlıklı olacağından daha hızlı öğrenirsiniz.
* Özel ders ile grup ortamında soramadığınız soruları rahat bir biçimde sorarsınız.
* Özel dersler öğrenci odaklıdır; derse yoğunlaşma ve arzunuza göre teneffüs sayısı ve süresi verilir.
* Özel ders gün ve saatlerini siz belirlersiniz; size en kullanışlı olan gün ve saatte öğrenme imkanına sahip olursunuz.
* Özel ders lokasyonunu siz seçersiniz; istediğiniz herhangi bir lokasyonda veya eğitim kurumumuzda öğrenme olanağına sahip olursunuz.
* Özel dersler insan kapasitesine göre sağlandığından daha programlı ve verimli geçer.

Üniversite Özel Ders, Calculus Özel Ders, Lineer Cebir Özel Ders, Olasılık Özel Ders, Diferansiyel Denklemler Özel Ders, İstatistik Özel Ders, Programlama Özel Ders, Ekonomi Özel Ders, Finans Özel Ders, Elektrik Özel Ders, Makina Özel Ders, Elektronik Özel Ders ile Daha Hızlı Öğrenin.

İlkokul ve Ortaokul Özel Ders, Matematik Özel Ders, Geometri Özel Ders, Fizik Özel Ders, Kimya Özel Ders, Biyoloji Özel Ders, Tarih Özel Ders, Coğrafya Özel Ders, Türkçe Özel Ders, İngilizce Özel Ders, size gerekli bilgileri sağlayacaktır.

Yabancı Dil Özel Ders, TOEFL Özel Ders, IELTS Özel Ders, TOEIC Özel Ders, GRE Özel Ders, GMAT Özel Ders, SAT Özel Ders, Kurumsal İngilizce Özel Ders, İş İngilizcesi Özel Ders, Konuşma İngilizcesi Özel Ders, Seyahat İngilizcesi Özel Ders, Elementary Özel Ders, Pre Intermediate Özel Ders, Intermediate Özel Ders, Upper Intermediate Özel Ders, Advanced Özel Ders, Hazırlık Atlama Özel Ders, Almanca Özel Ders, Fransızca Özel Ders, Çince Özel Ders, Rusça Özel Ders, Arapça Özel Ders, İtalyanca Özel Ders, İspanyolca Özel Ders size Yabancı Dil öğrenme konusunda yol gösterecektir.

[url=http://hedefozelders.com/] Hedef Özel Ders; [/url] almak grup eğitimlerine nazaran daha pahalı görünebilir. Fakat özel dersler ile daha etkili öğrenip amaçkarınıza kısa sürede ulaşacak olmanız bunu faydaya uygun olarak çevirir. Özel dersler planlanabilir olup insanların ihtiyaçlarına göre verildiğinden kısa zamanda sonuca götürür.

Özel ders sırasında eğitmen öğrenciye en başarılı tekniklerini ve değerli püf noktalarını gösterir. Kalabalık derslerinin aksine özel dersler; direkt öğrencinin ihtiyaçlarına ve isteklerine odaklıdır. Bireylerin sual sorarken üzerinde hiçbir press hissetmez ve istediği alıştırmaları sıkılmadan sorma olanağına haiz olur.

  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000