ben bilgisayar mühendisiyim ve kendime profesyonel anlamda bir oyun yaptım fifadaki oyuncu ve formaları alıp çok farklı bir sokak futbolu yaptım tabi sahalar çok farklı hatta yaptığım bağzı sahalarda dağdaydı bazılarının da kaleleri arabadandı çok güzel bir oyun görüntüsü fifa gibi ve benim en sevdiğim saha yol arabalardan kaleler hatta maç sırasında yoldan araba bilr geçiyor bu oyunu dört mühendis arkadaşımla yaptım çok güzel isteyenler onurozan_polat@hotmail.com adresine istiyorum dite mesaz atsın ben ona yollarım
x kardeşim, öyle programlama dili bilmiyor, fazla uğraşmak istemiyor ama eğlenmek te istiyor isen bana katıl. oyun yapmak isteyenler forumuma cevap yaz, ortak bir oyun yapalım (öğretim benden, iş senden) ücretsiz hem de!
eğer tam anlamıyla bir oyun yapacaksan ilk önce 2 boyutlu oyun modüllerini terciğ etmeni öneririm. 2 boyutlu oyunda ancak 2B programları ile yapabilirsin.ayrıca çizgifilm de yapabilirsin. ayrıca daha sonra Flash ile kendini geliştirerek çok güzel oyunlar yapabilirsin. hemde sadece kendi hayal gücünle..tabi oyun yapmak için biraz programlama birazda yapay zeka gerekiyor bunlar bende zaten var diyorsan şimdiden kolay gelsin ilk oyununuda bekliyoruz... iyi çalışmalar.