AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 KENDİ OYUNUMU NASIL YAPARIM?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 15

onurozanpolat
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 12/12/2005 :  17:30:06  Bilgileri Göster  onurozanpolat için bir AOL İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ben bilgisayar mühendisiyim ve kendime profesyonel anlamda bir oyun yaptım fifadaki oyuncu ve formaları alıp çok farklı bir sokak futbolu yaptım tabi sahalar çok farklı hatta yaptığım bağzı sahalarda dağdaydı bazılarının da kaleleri arabadandı çok güzel bir oyun görüntüsü fifa gibi
ve benim en sevdiğim saha yol arabalardan kaleler hatta maç sırasında yoldan araba bilr geçiyor bu oyunu dört mühendis arkadaşımla yaptım çok güzel isteyenler onurozan_polat@hotmail.com adresine istiyorum dite mesaz atsın ben ona yollarım

123
Sayfanın En Üstüne Git

mega_5
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 16/12/2005 :  22:08:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BEN NASIL KENDİ OYUNUMU YAPABİLİRİM PROFESYONEL YARIŞLAR GİBİ MAİL ADRESİME ATIN SUPER_BURAK1@HOTMAİL.COM
Sayfanın En Üstüne Git

sEcReTs
Üye

Turkey
İleti 79

İletim - 16/01/2006 :  19:22:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
x kardeşim, öyle programlama dili bilmiyor, fazla uğraşmak istemiyor ama eğlenmek te istiyor isen bana katıl. oyun yapmak isteyenler forumuma cevap yaz, ortak bir oyun yapalım (öğretim benden, iş senden) ücretsiz hem de!
Sayfanın En Üstüne Git

animatör
Üye

Turkey
İleti 90

İletim - 16/01/2006 :  22:24:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
secrets abicim ben o c++ olmadan oyun yapma işini beğendim ona bende katılmak istiyoorum

Reklam Yasak!
Gariplerin sitesi
Oyun yapmak isteyenler bana gelsin:P
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 17/01/2006 :  05:13:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
eğer tam anlamıyla bir oyun yapacaksan ilk önce 2 boyutlu oyun modüllerini terciğ etmeni öneririm.
2 boyutlu oyunda ancak 2B programları ile yapabilirsin.ayrıca çizgifilm de yapabilirsin.
ayrıca daha sonra Flash ile kendini geliştirerek çok güzel oyunlar yapabilirsin. hemde sadece kendi hayal gücünle..tabi oyun yapmak için biraz programlama birazda yapay zeka gerekiyor bunlar bende zaten var diyorsan şimdiden kolay gelsin ilk oyununuda bekliyoruz...
iyi çalışmalar.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 15 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000