AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 KENDİ OYUNUMU NASIL YAPARIM?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 15

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 14/11/2005 :  20:18:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
sheriat tarafından yazılan:

arkadaşlar bu konuyla ilgili tüm oyun yapım programlarını uzunca yazmıştım ve anlatmıştım ama şu an tekrar onları yazamam ama level bu programları incelemişti 8-10 tane program var bir dedektif fırtınadan street fightera kadar oyunları bu programlarla yapabiliyordun eğer üşenmezsem tekrar yazarım.

Bİr link atar mısın önceki yazına Ve Level'in hangi sayısı 2000 yılında almaya 2004'ün başına kadar ara verdim almadığım bir sayı mı ki Bir de C++ kitapçığını CDOyun dergisi editörü Göktuğ Yüksel yazmıştı bir kaç bölüm ama ilk bölümü var Ve bu C++ programlama dili lisanslı bir program mı Yani nette freeware olarak yayınlanan versiyonlar mevcut mu
Sayfanın En Üstüne Git

beachboy07
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 17/11/2005 :  16:49:23  Bilgileri Göster  beachboy07'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
slm,visual basic programını nerden bulabilirim?

ölürsem kabrime gelme.....sığamayız
Sayfanın En Üstüne Git

kubıs
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/12/2005 :  17:27:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunlar için bana danışabilirsiniz oyun yapmayı çok iyi bilirim babam bilgisayar mühendisi herşeyi öğretti adreslerim emirzakubilay@mynet.com
msn adresim kubilay_emirza@hotmail.com
Sayfanın En Üstüne Git

kürdan
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 03/12/2005 :  14:51:57  Bilgileri Göster  kürdan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bileniniz varsa yardım edebilirmisiniz ben a6 game stüdio ile çok büyük bi oyun yaptım baya büyük ama bunu bi sunucuyla dünyanın heryerinden kişiler aynı anda oynayabilmesini istiyorum ne yapmam lazım sunucu bulmak için?

"efenim hırsızlar tüneli kaçmak içinmi kazdılar??" reha muhtar
Sayfanın En Üstüne Git

kecon
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 11/12/2005 :  10:37:55  Bilgileri Göster  kecon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler bence hepimiz yalnış yapıyoz isterseneniz hepimiz kafa kafa verip professıonal bir oyun yapalım. ortak birşey osun herkezin tuzu olsun.konuları bölelim ve professıonal oyun yapalım
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 15 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000