arkadaşlar bu konuyla ilgili tüm oyun yapım programlarını uzunca yazmıştım ve anlatmıştım ama şu an tekrar onları yazamam ama level bu programları incelemişti 8-10 tane program var bir dedektif fırtınadan street fightera kadar oyunları bu programlarla yapabiliyordun eğer üşenmezsem tekrar yazarım.
Bİr link atar mısın önceki yazına Ve Level'in hangi sayısı 2000 yılında almaya 2004'ün başına kadar ara verdim almadığım bir sayı mı ki Bir de C++ kitapçığını CDOyun dergisi editörü Göktuğ Yüksel yazmıştı bir kaç bölüm ama ilk bölümü var Ve bu C++ programlama dili lisanslı bir program mı Yani nette freeware olarak yayınlanan versiyonlar mevcut mu
bileniniz varsa yardım edebilirmisiniz ben a6 game stüdio ile çok büyük bi oyun yaptım baya büyük ama bunu bi sunucuyla dünyanın heryerinden kişiler aynı anda oynayabilmesini istiyorum ne yapmam lazım sunucu bulmak için?
beyler bence hepimiz yalnış yapıyoz isterseneniz hepimiz kafa kafa verip professıonal bir oyun yapalım. ortak birşey osun herkezin tuzu olsun.konuları bölelim ve professıonal oyun yapalım