Ben bilgisayara yıllarını vermiş ve uzun süre hackerlık ve portallara adminlik yapmış bir vatandaşım Zamanla bunların boş işler olduğuna karar verip oyun tasarımına ilgi sarmaya başladım. Fakat bu konuda en ufak bir bilgim yok... Malumunuz hacking ve oyun tasarımı çok ayrı şeyler...
Sadete geleyim ; Ben ve 2 arkadaşım hakikaten çok güzel ve herkezin beğeneceğinden emin olduğumuz bir oyun kurgusu hazırladık... Maplerin çiziminden tutun atack, defans oranlarına kadar her ince ayrıntısını düşünerek bir MMORPG tarzı 3D online oyun kurguladık. Amacımız iyi bir türk oyunu ortaya koymak ve inanınki iyi bir şekilde özenerek yapılırsa grafikleri en azından knight tarzı olursa, bu oyunun önünde hiç bir online oyun duramaz ! Bakın oyun çok dallı budaklı ve karmaşık bir yapıda değil fakat kurguladığımız hikayesi öyle can alıcı ki inanın adına kitap bile çıkarılabilinir ve çok rahat wow a rakip çıkabilir...
Netice olarak böylesine enfes bir kurguya sahip olmamıza rağmen bunu oyun haline getiremiyoruz... Eğer içinizde bu konuda çok iyi bilgili olup bize yardım edebileceğini düşünen varsa lütfen benimle msnimden bağlantıya geçsin bana pm atarakta ulaşabilirsiniz... lütfen irtibata geçin ve bize yardım edin yardım sever insanlardan bir team oluşturulacaktır... Şimdiden teşekkür ederim. En azından en ufak bir bilginiz varsa bile benimle paylaşın. Hangi programlar kullanılacak ne yapmalıyız bilmiyoruz lütfen elimizden tutun ve bize yardım edin... SAYGILARIMLA...