Tür:Aksiyon/Animasyon/Fantastik dram/Gençlik/Macera/Romantik Gösterim Tarihi:Türkiye'de 13 Temmuz Senaryo:Steve Kloves Senaryo(kitap): J.K. Rowling Yapım:2011 ABD-İngiltere Oyuncular:Daniel Radcliffe, Ruper Grint, Emma Watson Eveeeet uzun zamandır aramızda olan ve kuşkusuz genç yaşlı bir çok kişinin beğenisini kazanan Harry Potter'ın beyaz perdeye aktarımı artık sona eriyor. Harry Potter Türkiye'de 13 Temmuz günü yayına girecek ve macera tamamlanacak. Eminim sitede baya Hp sever vardır filme yayına çıktığında gitmiş olanlar filmle ilgili düşüncelerini buraya yazabilirler. Fragman:http://www.youtube.com/watch?v=5NYt1qirBWg
en güzel harry potter filmi bence zümrüdüanka yoldaşlığı'ydı, sonrasını nedense pek sevemedim. ölüm yadigarları part 1 benim de hoşuma gitmedi filmin geneli sıkıcı ve yavaştı. bakalım part 2 nasıl olacak umarım ki eğlenceli ve bol aksiyonlu bi iş çıkarırlar, bekleyip görelim...
Part 1 benim de pek hoşuma gitmedi doğru. Çünkü genel olarak aksiyon olan sahneler azdı. Sonuçta Hogwarts'taki sıcak ortam, Quidditch turnuvaları vs. yoktu ama Kovuk'a yolculuk ve Sihir bakanlığı sahneleri hoşuma gitmişti. Part 2 bence daha iyi olacaktır çünkü baştan başa aksiyon ve heyecan var. Bitmesine açıkcası üzüldüm keşke 1-2 kitap daha olsaydı. Bu arada benim en sevdiğim film Sırlar Odası idi :)