AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Harry Potter ve Ölüm Yadigarları-Bölüm 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 04/07/2011 :  03:06:09  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla

Tür:Aksiyon/Animasyon/Fantastik dram/Gençlik/Macera/Romantik
Gösterim Tarihi:Türkiye'de 13 Temmuz
Senaryo:Steve Kloves
Senaryo(kitap): J.K. Rowling
Yapım:2011 ABD-İngiltere
Oyuncular:Daniel Radcliffe, Ruper Grint, Emma Watson
Eveeeet uzun zamandır aramızda olan ve kuşkusuz genç yaşlı bir çok kişinin beğenisini kazanan Harry Potter'ın beyaz perdeye aktarımı artık sona eriyor. Harry Potter Türkiye'de 13 Temmuz günü yayına girecek ve macera tamamlanacak. Eminim sitede baya Hp sever vardır filme yayına çıktığında gitmiş olanlar filmle ilgili düşüncelerini buraya yazabilirler.
Fragman:http://www.youtube.com/watch?v=5NYt1qirBWg

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 04/07/2011 :  09:37:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
13 Temmuz :S

Az kalmış.
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 06/07/2011 :  19:30:02  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
hayranıyım bütün bölümlerini izlemişimdir. ölüm yadigarları 1 pek hoşuma gitmedi sadece ikinciden umutluyum. 13 temmuzu bekliyoruz .

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 08/07/2011 :  21:15:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
en güzel harry potter filmi bence zümrüdüanka yoldaşlığı'ydı, sonrasını nedense pek sevemedim. ölüm yadigarları part 1 benim de hoşuma gitmedi filmin geneli sıkıcı ve yavaştı. bakalım part 2 nasıl olacak umarım ki eğlenceli ve bol aksiyonlu bi iş çıkarırlar, bekleyip görelim...
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 10/07/2011 :  03:30:27  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Part 1 benim de pek hoşuma gitmedi doğru. Çünkü genel olarak aksiyon olan sahneler azdı. Sonuçta Hogwarts'taki sıcak ortam, Quidditch turnuvaları vs. yoktu ama Kovuk'a yolculuk ve Sihir bakanlığı sahneleri hoşuma gitmişti. Part 2 bence daha iyi olacaktır çünkü baştan başa aksiyon ve heyecan var. Bitmesine açıkcası üzüldüm keşke 1-2 kitap daha olsaydı. Bu arada benim en sevdiğim film Sırlar Odası idi :)

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 18/07/2011 :  22:53:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yarın kısmetse part 2'ye gidiyorum güzel çıkarsa buraya yazarım gidin veya gitmeyin diye :D şimdi part 1'i bidaha izliyim kafada herşey otursun :)

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000