|
Yazar |
Konu  |
|
Iron-Man
Üye

İleti 81 |
İletim - 26/03/2011 : 19:33:29
|

Açıkçası bu konuyu açarken epey tereddüt ettim, sinema mı yoksa müzik bölümüne mi koymalıyım diye. Ama film içinde geçtiği için, yani esas obje film olduğu için sinema bölümüne aldım. Yöneticiler kusura bakmasın eğer bir kural ihlali yaptıysam.
Geçenlerde dikkatimi çekti. Başrollerini Nejat İşler, Yiğit Özşener ve Ahu Türkpençe'nin paylaştıkları, yönetmen Tolga Örnek'in yeni filmi "Kaybedenler Kulübü"de çok harika bir şarkı var. Filmin müziği sanırım. İsmi My Woman.
Gülce Duru & Can Gox - My Woman Söz: Gülce Duru Beste: Can Gox ve Erdem Tarabuş
http://www.youtube.com/watch?v=Mco7tykIHT4 Buradan dinlemeniz mümkün.
Çok güzel bir şarkı. Film de 25 Mart 2011 Cuma yani dün vizyona girmiş durumda.
İçerik: Film Müziği, Kaybedenler Kulübü Filmi, Kaybedenler Kulübü Film Müziği Dinle, Kaybedenler Kulübü My Woman, Kim Söylüyor, Sözleri, Okuyanlar, Beste, Müzik, Şarkı, Kaybedenler Kulübü My Woman Şarkı Sözleri. |
I am Iron-Man! |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 27/03/2011 : 13:45:50
|
Film Müzikleri kategorisinde olduğundan bu bölüm uygundur bence. Zaten filmle ilgili içerik de vermişsin. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 27/03/2011 : 14:13:43
|
Çok güzel şarkıymış gerçekten de. |
 |
|
AftieL