AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Harry Potter ve Ölüm Yadigarları-Bölüm 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 19/07/2011 :  16:37:25  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben izledim. Gerçekten güzel yapmışlar özellikle Prensin Hikayesi bölümünü. Orada ciddiyim ağlamaya başladım. Duyguyu çok iyi yansıtmışlar seyirciye.Gitmenizi tavsiye ederim tabi önce diğer filmlerini izleyerek yoksa pek bir şey anlamazsınız :)

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 19/07/2011 :  22:04:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çok güzel bi filmdi valla ben de baya duygulandım bazı sahnelerde, çok epik olmuş. güzel bi film serisine yakışır bi son oldu bence. tavsiye ederim sinemada izleyin sonra dvd'sini de alın film bunu hakediyor.

iso demiro prensin hikayesi derken tam hangi sahneyi kastettiğini anlayamadım da, açıklayabilir misin?

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 20/07/2011 :  02:53:08  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler
Snape'in anılarının olduğu bölüm. Özellikle Snape'in Lily'nin cesedine sarılıp ağlaması çok kötü yaptı beni ya :(

Spoiler Spoiler Spoiler Spoeilr

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 20/07/2011 :  14:52:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hmm evet güzeldi ora :)

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 21/07/2011 :  11:19:15  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
herkes duygulanmış yaaa kendimi kötü hissettim bakh normalde çok sulu göz biriyimdir ama ben pek etkilenmedim. film iyiydi sahneler efekler, sürükleyicilik vardı part 1 e göre tabiki. keşke bitmeseydi.

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000