|
Yazar |
Konu  |
|
Iron-Man
Üye

İleti 81 |
İletim - 26/03/2011 : 23:16:55
|

Marvel'ın popüler süper kahramanı Captain America'nın da filmi yakında vizyona girecek. Filmin uzun süreli ilk fragmanı da yayınlanmış durumda. Filmde 2. Dünya Savaşı sırasındaki Süper Asker programına alınan Steve Rogers'ın Captain America'ya nasıl dönüştüğü ve Red Skull'a karşı olan mücadelesi anlatılıyor. Aynı zamanda bu film "Avengers" filminin ilk serisi olacak.
İşin garibi ise filmde Captain America'yı oynayacak isim, daha önceden Fantastic Four filmlerinde Torch'u oynayan, Chris Evans. Aynı kişinin iki ayrı Marvel süper kahramanını oynaması biraz saçma olmuş sanki.
Velhasıl filmin fragmanı için: http://www.youtube.com/watch?v=JerVrbLldXw
Captain America 22 Ağustos 2011'de vizyona girecek.
İçerik: Kaptan Amerika, Captain America Filmi, Filmi Fragmanı, Fragmanı, Captain America Film Fragmanı, Kaptan Amerika Ne Zaman Vizyona Giriyor, Captain America Oyuncular. |
I am Iron-Man! |
|
sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651 |
İletim - 27/03/2011 : 10:58:00
|
Normalde çizgi roman uyarlamalarına bayılırım hellboy, sincity, watchmen vs. fakat bu film pek aklıma yatmadı, ismindeki america'nın da etkisi olabilir :) fakat fragmanında bile bikaç patlama, çatlamadan başka birşey yok. |
Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 27/03/2011 : 13:49:26
|
Fantastik aksiyon filmlerine bayılırım. Ancak fragman bana da yetersiz geldi. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 27/03/2011 : 13:59:18
|
Bence de sönük olacaktır bu film. Belki Avengers filmi ile yükselişe geçer... |
 |
|
AftieL