AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Karayip Korsanları 4: Gizemli Denizlerde
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 17/03/2011 :  12:48:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla

Tür: Komedi / Macera / Aksiyon
Gösterim Tarihi: 19 Mayıs 2011
Yönetmen: Rob Marshall
Senaryo: Ted Elliott
Yapım: 2011, ABD

Oyuncular:
Johnny Depp(Jack Sparrow), Penélope Cruz(Angelica), Ian McShane(Karasakal), Geoffrey Rush(Barbossa), Óscar Jaenada(Spaniard), Kevin McNally(Gibbs), Stephen Graham(Scrum), Sam Claflin(Philip)

Konu:
Yapımcılığını Jerry Bruckheimer ve yönetmenliğini Rob Marshall’ın üstlendiği “Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde”, başarılı seriyi ateşleyen eğlence, macera ve mizah unsurlarını bu defa Disney Dijital 3 Boyutlu olarak aktarıyor.

Kaptan Jack Sparrow ve Barbossa bu kez Gençlik Pınarı’nı bulmak için yola çıkacaklardır. Ancak maceraya Karasakal ve Kaptan Sparrow’un geçmişinden gelen gizemli bir kadın katılacaktır. Sparrow kadı...nın eski aşkı mı olduğunu yoksa Gençlik Pınarı için kendisini mi kullandığını bir türlü anlayamaz. Yeni bölümde Jack Sparrow, geçmişte tanıdığı bir kadınla karşılaşacak ve daha sonra bu kadının Kara Sakal Ian McShane’in kızı olduğunu öğrenecek. Kızı da babası gibi, Jack Sparrow’u ölümsüzlüğün çeşmesini bulmak için durmak bilmeyen maceralara sürükleyecek.

Fragman:
http://www.youtube.com/watch?v=WUSwcfamnLY

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 17/03/2011 :  14:23:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yüksek kalite: http://www.youtube.com/watch?v=KR_9A-cUEJc
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 20/03/2011 :  12:15:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Johnny Deep'in çarpık yürüyüşünü özledim :) Bu arada Karasakal'a bayılırım. Belgesel filmini izlemiştim...
http://www.imdb.com/title/tt0492448/

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 20/03/2011 :  14:47:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
You forgot one very important thing mate, Captain Jack Sparrow... :D Süper süper.
Sayfanın En Üstüne Git

Iron-Man
Üye

İleti 81

İletim - 26/03/2011 :  19:25:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
HighVoltage, çok güzel haberler veriyorsun bizlere. Jack Sparrow tekrar bizlerle demek? Bu harika bir haber. Teşekkürler.

I am Iron-Man!
Sayfanın En Üstüne Git

AftieL
Üye

İleti 52

İletim - 14/10/2011 :  12:39:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
En keyif aldığım filmlerden bir tanesi teşekkürler :D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu