AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 The Sims 3 Grim Reaper
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 11/09/2010 :  17:45:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hımm.. Oldukça gecikmiş bir konu olmasına rağmen paylaşmadan edemeyeceğim. The Sims 3 çıktığından beri anlaşılan çoğu kullanıcının bilgisayarı kaldırmıyor ki üzerine pek de yeni konu açılmamış bunca zaman. Kendi adıma çok fazla oynanabildiğini söyleyemeyeceğim ancak, o nasıl bir azimdir ki bu kadar yavaş bir oyunda yüklediğim hafta Grim Reaper'dan çocuk yapmayı başardım arkadaşlar. Evet ben bunu yaptım. Hayaletlerden de çocuk yapılabiliyoruz ancak çok da bi atraksiyonu yok ne yazık ki..
Grim Reaper'dan illa bir çocuğum olsun, hilkat garibesiyle oynanayım diyorsanız oyunun ana hilesi olan ''testingcheatsenabled true'' yazısını konsola HENÜZ AİLE SEÇMEMİŞKEN main menü üzerinden giriyoruz. Bunun aile seçmeden girmenin getirisi lifetime points'in de hileyle yükseltilebilecek olmasıdır. Böylece potansiyel anne sim'iniz tanışma aşamasında daha uyumlu bir insan olacak, ve Grim Reaper'ın kişisel özelliklerini daha çabuk keşfedecek ki bu da size oldukça zaman kazandıracak.
Hilenin düzgün çalıştığından emin olduktan sonra mahalle üzerinde herhangi birilerini(ya da aileden) shift'e basılı tutarak tıklayıp yaşlandırıyoruz, ve son yaşlandırmada da ölüyor. Televizyonu, müzik setini açık bırakmış olmamız gerekiyor ama Grim Reaper'ın ev içinde kendi kafasına göre gezmesi ve eşyalara olan tepkisi sanırım kişiliğiyle alakalı çünkü değişkenlik gösterebiliyor. Her sim öldüğünde çıkıp ruhu alıyor ve duman olup kaybolmadan önce tıklanabilir durumda oluyor ve her seferinde çok az kalıyor evde. Yakın arkadaş olduktan sonra uzuyor tabi bu süre. Yalnız dikkat edilmesi gereken nokta; her sim öldüğünde aynı Grim Reaper'ın gelmiyor olması. Aynı isme, sese ve görüntüye sahip birden fazla korkunç sevgilinizin olması akıl karışıklığına neden olabiliyor çoğu zaman.
Umarım reel yaşamda şansınız daha yaver gider.. :)

Out on the road there are fireflies circling.
Deep in the woods, where the lost souls hide.
Over the hill, there are men returning.
Trying to find, some peace of mind.

Sleep my child...

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 11/09/2010 :  17:57:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öeah maşallah. Sims'in kategorisini Fantasy Role Playing'e alalım oldu olacak, bu ne yahu? :D Grim Reaper'dan iyi bir baba olmaz hem bence. (:
Sayfanın En Üstüne Git

aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 11/09/2010 :  18:02:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aaa.. Boşluğa anlatırım yorum gelmez diyordum geniş geniş anlattım, çıktı bütün özelimiz meydana. E yaş ilerleyince ya don atlet bırakıp 0'dan ev geçindiriyorsun ya da oyunda garip bişey keşfetmeye çalışıyorsun. EA Games'le alakası yok tamamen kendi nev-i şahsıma münhasır kaypaklığımdır.

Ve babalık konusunda haklısın, duman olup uçuyor adam. Böylesini ne duydum ne de gördüm ayol üstüme iyilik sağlık..

Sleep my child...
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 11/09/2010 :  18:09:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hehe o da iyiymiş. Bir şey olmaz yabancı yok. :P

Duman olup uçuyor demek, çocuğa ilgi yok şefkat yok... Çok sevgisiz ve sahipsiz bir nesil yetişiyor çok... :(
Sayfanın En Üstüne Git

aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 11/09/2010 :  18:14:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oturup denemeni tavsiye ederim, sürpsiz olsun diye söylemiyorum burda da çok acaip..

Sleep my child...
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 11/09/2010 :  18:30:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sims 3'üm yok. Fakat yapan birinin YouTube videosu falan varsa verebilirsin, merak ettim epey. :D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000