AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 Sims 2'de Uzaylılar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Kurt Cocuk
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 21/05/2005 :  19:26:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
uzaylılar sizi gelip nasıl kacırıyor ben im simimi bir türlü kacırmadılar acaba teleskoplamı bakmak gerekiyor bilen var mı

Sorellina
Üye

Turkey
İleti 164

İletim - 22/05/2005 :  20:46:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Kurt Cocuk tarafından yazılan:

uzaylılar sizi gelip nasıl kacırıyor ben im simimi bir türlü kacırmadılar acaba teleskoplamı bakmak gerekiyor bilen var mı

Evet teleskopla uzuuuuuuuuuuun bir süre bakmak gerekiyor ben de denedim ama olmadı. Herhalde teleskobun başından hiç ayrılmamak gerekiyor.

Ben bülbüle aşık, ama gül değilim. Bülbül güle aşık, ama gül ben değil!
Sayfanın En Üstüne Git

Sorellina
Üye

Turkey
İleti 164

İletim - 22/05/2005 :  21:27:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kur Çocuk,
Siteden okuduğuma göre saat 19:00 ila 02:00 arasında %5 kaçırılma ihtimali varmış.

Ben bülbüle aşık, ama gül değilim. Bülbül güle aşık, ama gül ben değil!
Sayfanın En Üstüne Git

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 27/05/2005 :  15:48:24  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet teleskopla gece bakman gerekiyormuş.Ben 3 kere denedim üçünde de kaçırdılar.:)

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

aCCurseD_girL
Üye

İleti 92

İletim - 27/06/2005 :  14:37:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Daha öncede yazdım ama uzaylıların simini kaçırması için Abduction Telescope'u kullanabilirsin o hileli eşyayı bu adresten indirebilirsin http://www.modthesims2.com//e107_files/public/14327_telescopehack.rar bir yerde okumuştum siminin bilgisini yüksek tutarsan işe yarıyormuş onun dışında saat 19'dan sonra teleskoptan bakabilirsin yada ctrl+shift+c tuşlarına basıp,çıkan hile penceresine " boolProp testingCheatsEnabled true "
yazdıktan sonra shift tuşuna basılı tutarak teleskopa tıklarsan orada "get abducted" menüsünü seçerek siminin kaçırılmasını sağlayabilirsin Şunuda söyleyeyim hile kodu çok teklikeli sim kaçırılınca ihtiyaçlar deliriyo grafik ekolayzır gibi gidip gidip geliyomuş eve geldiğinde hepsi sıfır da olabilir ayrıca genelde hep hamile olarak geliyorlarmış bir uzaylı bebeğin oluyor ve kaçırılan kişinin cinsiyeti ne olursa olsun farketmiyor erkekte olsa hamile kalabiliyormuş..!!

!!!... Thèrèš ñó †ïmè †ó dïš©rïmïñâ†è Hâ†è èvèrÿ mó†hèrƒû©kèR †h↚ ïñ ÿóûr wâÿ ...!!!
Sayfanın En Üstüne Git

hatice irem
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 17/11/2006 :  19:36:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sims2 de uzaylı aile yaptım
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu