|
Yazar |
Konu  |
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 11/09/2010 : 18:45:30
|
http://www.youtube.com/watch?v=00hamwcHP3k babaya çekmiş suratsız :D |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 11/09/2010 : 18:55:13
|
Ahaha olaya bak. Ama Reaper'ın oğlu bile olsa, dan diye yere mi bırakılır ufacık bebek yahu ahaha. :D Sims epey coşmuş takip etmeyeli. Oyuncak olarak ufak ufak tırpanlar da var mı bari? :D |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 11/09/2010 : 19:04:27
|
Tırpanı bilmiyorum ama kasarım belki çıkar belli mi olur.. Yalnız bir simin diğerine yaptığını gördüğüm en büyük gaddarlık; toddler çocukların elinden zorla şekerlerini alıp mahalleyi ayağa kaldırmak oldu.
O değil de şey çok ilginç. Mezarlıkta iki hayalet birbirine denk geliyor yürürken. Kişilik özelliklerinde ödleklik varsa bayılıyorlar. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 11/09/2010 : 19:27:18
|
"I see dead people!" deseler çok manidar olurmuş ahahah. :D |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 11/09/2010 : 20:11:16
|
Asdsjfrdf kesinlikle :D |
Sleep my child... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|